Mamma Vecka

Måndag och mamma vecka vad slår det inte mycket jag blir så lycklig i själen när jag möter upp barnen efter skolan och de kommer springandes med det bredaste leendet mot mig och ger mig en bamsekram så man nästan trillar det är så härligt att få vara mamma till Evelina och Viktor.

Idag var vi på Liselotte Hembageri efter skolan och köpte med oss lite jul gotta så mysigt där och för er som inte har besökt bageriet så kan jag gott rekommendera att gå in där om ni passerar Norrtullsgatan så värt Liselotte är så trevlig man blir glad. Vi fick även lite inspiration inför imorgon då vi ska julstöka här hemma med Anna och hennes underbara döttrar Lea och Belle som vi längtar det ska bakas och sättas upp julstjärnor kanske en julgran vi får se både jag och barnen älskar den här årstiden den får oss att stråla. Inget slår ett hem med jul musik, doften av julbak och glada barn…

Mina Solstrålar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *