Jensen´s Bofhus

Efter Evelinas konstskola och lite andra ärenden i dag tog jag med den finaste killen jag vet till en av hans favorit restauranger Jensen´s Bofhus tiden med honom är oslagbar Viktor är så mysig och han älskar att äta ute precis som sin mamma. Så härligt att lyssna på hans tankar om hockeyn vänner skolan ja allt jag sitter själv bara och ler vi tog sen en härlig promenad hem genom stan och jag kan säga att Viktor landade på kudden så fort vi var hemma så trött och nöjd.

När Viktor hade somnat fikade jag med Evelina som hade bakat muffins som hon älskar att göra med Nutella och strössel på jätte goda och nu sover de båda två det ska jag också göra så fort jag har bloggat färdigt jag har nämligen tvättstugan tidigt imorgon sen Pole Fitness på eftermiddagen tillsammans med andra bloggare från Delacay som jag ser väldigt fram emot det är ju så roligt och det var så längesen jag var på ett pass så nu säger jag natti natti och ska krypa upp bredvid mina små hjärtan som sover sött i mammas säng det bästa jag vet, jag är verkligen en lycklig mamma <3

God Natt och Dröm Sött mina fina läsare…

Mitt Allt <3


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *