Lördag, Gym Och White Party

Lördag och så här ser min morgon ut eller nu är det ju lunch men var tvungen att få iväg lille man på hockey skoj och Evelina är på väg till en vän så nu sätter jag igång min lördag. Det är så lugnt här hemma om dagarna nu när barnen börjar bli stora de är ute på något hela tiden för mig är det på gott och ont, jag älskar att vara ensam då och då jag gillar mitt egna sällskap låter kanske konstigt men jag har alltid varit sån ibland vill jag bara vara själv. Tiden men Evelina och Viktor är ren lycka men även som mamma, kvinna och som person så gillar jag lite ensamhet jag finner ro och fyller på med ny energi som när jag är på gymmet jag tränar gärna själv mitt sätt att stänga av vardagen för en stund sen är man starkare än innan och en liten bättre mamma. Jag tror att ensamhet är viktigt för oss alla men jag känner många som tycker att det är det jobbigaste som finns. Det handlar inte om man är social eller inte det kan man vara ändå se bara på mig men vissa tycker det är extremt jobbigt att vara ensam och jag tycker det är skönt… Så just nu stor myser jag.

I dag är det en härlig lördag jag ska blogga klart här sen bär det av till gymmet och i kväll blir det White Party hemma hos Johan som bor i Bromma tillsammans med våra vänner vi ska fira hans födelsdag han har fyllt 50 år och min vännina Victoria som har fyller om två dagar och Bosse som har fyllt 75 år en väldigt härlig blandning av åldrar och sånt gillar vi.

Kaffe, Frukt, Protein shake = Blogg Stund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *