Lördag

Kärlek… I går var vi hembjudna till min polska mamma Danuta jag kallar henne för mamma då hon har tagit sig an mig som hennes dotter hon finns där och överröser mig och mina barn med en massa mat och kärlek känns så skönt då min fantastiska mamma bor i Gävle och när hon saknas så har jag en extra att ty mig till när livet känns jobbigt eller när jag känner mig lycklig och behöver prata. Jag uppskattar henne så mycket Stockholm hade känts ensamt utan Danuta…

I går var hennes söta barnbarn Bianca där vilket charmtroll fem år men hon har redan skinn på näsan och Evelina och Viktor bara älskade henne. Vi åt Danutas polska rätt som bestod av paprika och köttfärs med världens godaste tomatsås jag är inget fan av köttfärs men det här smälte ner i magen och så spännande att testa något nytt. Barnen fick hemlagad biff med hemlagad potatismos och rivna morötter som avslutades med äkta vanlij glass och annanas jag kan säga att vi rullade hem haha… Så Gott!

Vi Älskar dig Danuta <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *