Mitas Mat

I måndags var jag på en härlig brunch som Mita Magnusson bjöd in till på mysiga Smakateljen. Mita driver Mitas Mat och hälsointresserad som jag är ville jag självklart prova hennes mat. 

Jag kan säga ur gott hennes mat är inte bara god utan man känner sig inte så där tung efter som man blir av fel kolhydrater trött i kroppen utan även efter två vändor så blev jag behagligt mätt. Mita fokuserar på att vi ska få i oss rätt kolhydrater och proteiner hon strävar efter att fylla våra kroppar med energi och det lyckades hon med. När vi kom dit så började Mita med att bjuda på en rikgtig enerig dryck en boost som bestod av Ingefära som jag älskar och selleri receptet på smoothien kommer jag att lägga upp här den måste ni bara prova där hemma. 

Mitas koncept är fantastiskt enligt mig då hon vet hur vi fungerar när vi är hungriga och vill ha något snabbt att stoppa i oss och vad äter vi oftast då jo skräp men nu har hon tagit fram Mitas Mat som tar oss ett par minutrar att tilllaga inte mer och vi får i oss rätt av allt. Ni som inte har varit på en av hennes bruncher eller events så ge er dit när nästa möjlighet ges jag lovar ni kommer att lämna platsen med ett leende på läpparna för den kvinnan är fylld av positiv energi man blir mer än inspirerad till ett hälsosammare levnads sätt efter ett möte med Mita det sätter jag mina ord på.

Smoothie by Mita

1dl osötad äppeljuice

1 selleri, bruten i bitar

1 äpple, bitar

1 avokado

1 morot, bitar

1 avokado

1 morot, bitar

Broccoli, skaftet i bitar

Citronsaft

1 näve spenat

I bit färsk ingefära skalad och i mindre bitar.

Späd med vatten till önskad konsistens.

Du kan ju även äta den med sked och då kanske strö över lite rostade solrosfrön, hackade nötter eller kokos chips.

Använder du eko produkter då sköljer du dom bara och slipper skala, i skalet finns det nämligen massa nyttigheter.

Ha gärna din gröna boost i kylen och drick under dagen. Vi ska få i oss 1/2 kg grönt och frukt varje dag.

Lev yngre och friskare längre…

https://www.mitasmat.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *