Mitten av månaden

Hej bloggen
Söndag idag då och halva månaden har gått. det är mindre än en månad till skolorna slutar och bara 16 skoldagar (om man inte räknar med fredagen). I helgen kom plötsligt verkligheten ifatt mig. jag fick ett mejl från Xanders lärare om den sista veckan i grundskolan. Jag trodde att jag skulle storgråta. Min näst äldste ska sluta i grundskolan och han har kommit in på sitt första val.
Izabella var hemma denna veckan eller ja de tre dagar som det var skola då hon hade snuva var pollen som blev jobbig men tog det säkra före det osäkra. Hajken blev inställd på grund av symptom av covid. hade en sjukt besviken tjej här hemma.

Men vi fixade en egen hajk i sovrummet. Busen kom upp och inspekterade. Det blev godkänt.
På tisdag ska jag ha opponering i Montessoripedagogiken. Det får bli pizza på kvällen då jag inte kommer orka laga mat och jag har lovat barnen för den delen. Ska även köpa lite nya kläder till mig och barnen. Får ju CSN på tisdag…äntligen. Jag hoppas i alla fall att jag inte behöver ändra så mycket på montessoriarbetet. Jag orkar faktiskt inte att hålla på med två arbeten.  Jag ska ju jobba på det riktiga examensarbetet under sommaren så det kommer in till hösten. Jag vill bara bli klar med det möget som jag hållit på med av och till i flera år.  Jag tror det ligger en förbannelse över det och jag hoppas att jag får ett jobb efter det är inlämnat.

Det ligger en förbannelse över detta förbannade examensarbete. Jag blir så trött över att skriva på det nu.
Jag opponerade förra juni och sen tappade jag all kraft för skitet men nu får jag väl helt enkelt ta tag i det igen så det blir klart och godkänt.
Denna söndagen  går snart mot sitt slut igen. Det ska duschas och sådana saker. Ny vecka imorgon.
Jag tycker det är helt galet att vi snart går in i juni. Jag ska ringa arbetsförmedlingen för att se om de kan hjälpa mig vidare.  Alltså på riktigt en arbetsförmedling ska hjälpa en med jobb om man har svårt att få ett.
Måste hitta en ny podd också. Jag lyssnar just nu på Creepypodden och vill ha fler poddar på svenska med samma genre. Spöktimmen kommer visserligen med Spöksommar detta året också. ser så fram emot det.
Annars idag har jag tvättat kläder för veckan som kommer. Får väl ta tag i berget senare så barnen har kläder i sina garderober.

Ha en fortsatt fin söndag.
Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *