Söndag på Sats

I dag hade jag bestämt mig för en riktig slappar dag hemma med barnen äta pizza, godis och titta på film men så blev det inte riktigt. Elin min pt är grym hon vet att jag har mycket att tänka på just nu och saker jag måste ta i tu med så hon ringde och sa ät med barnen i lugn och ro mys med dem men så fort de har lagt sig så är du min vi ses på Sats på Odenplan och så blev det där körde hon slut på mig och vad jag uppskattar det nu efteråt så himlans skönt men vad tungt det var.

Jag kan säga att träning är den bästa medicinen när man känner sig lite nere man glömmer allt och även efter så känns allt mycket enklare man blir klar i huvudet nu vet jag vad jag vill och vad som måste göras för mig själv och för de runt om kring mig. Elin är grym på att läsa av mig och hon vet precis vad jag behöver hon är inte bara min pt, vän hon har blivit mitt sunda förnuft också och jag är så tacksam för  hennes stöd och tro på mig hon gör mig glad och motiverad så nu känner jag mig stark igen. Tusen tack Elin för att du är min vän och för att du är den du är… <3

Här vilas det inte Söndags mys på gymmet 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *