Sats… Sen jag började på Sats för några veckor sedan så får jag så många härliga vänner eller bekantas bekanta som kommer på besök och som säger att jag motiverar dem med min energi till att börja att träna det gör mig så glad. Här nere ser ni när Benny min nya vän när han kom och tränade med mig på mitt center som ligger på Vasagatan jag blev så glad när han dök upp under mitt morgonpass han hade sett mitt inlägg på Instagram på min Fit Mom Sweden och bestämde sig för att komma och träna vilken inspiration även för mig det är sånt här som gör mig varm i själen när människor inser hur viktigt träningen är för dem för att vi ska orka mer och må bra det ligger hos oss det ligger i vårt mindset. Jag har en kvinna som kommer två gånger i veckan hon är runt sjuttio år och hon har tränat sen hon var ung och den damen kommer inte att sluta försen åldern tar ut sin rätt som vi pratade om träning är en livstil det är inte bara för att hålla sig smal det är inte det viktigaste som vi sa när vi diskuterade det är en bonus bara, kroppen förändras med åren så träna enbart för att hålla vikten slimad är fel träna för att få hjärtat att pumpa, få själen att må bra, stärka kroppen med styrke så den håller ihop oss längre som ryggen, axlar, armar, mage och andra viktiga kroppsdelar sen tycker jag att träning är som terapi man rensar hjärnan under ett träningspass man mår så mycket bättre med sig själv och det är det viktigaste, det är vår livsinvestering att se till så att våra kroppar fungerar länge och det är upp till var och en att inse det ingen gör jobbet åt en det måste man göra själv.

Tack Benny för att du kom förbi och tack för att du gav mig en massa positiv energi jag log hela dagen efter ditt härliga besök och vi ses snart igen….

Sats Vasagatan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *