Näst sista söndagen i april

Så var det näst sista söndagen i april

Om två månader är det sommar hur märkligt är inte det? Var det inte precis nyårsafton eller bättre sportlov och nu går vi snart in i maj månad.
Jag tycker att denna veckan har gått supersnabbt och jag fick trevliga besked.
Fick kallelse till scenprov på Ö.Grevie folkhögskola och det blir av den 30 maj. Nu ska jag bara öva in monologen också.
Kollade också upp antagning.se och min ansökan blir handlagd nu så vi får se hur det går där. Annars har jag drygt tre månader kvar av min tjänst. Min resurs går på semester efter midsommar sen kommer vi ha ganska många barn fram till början av juli. Själv har jag semester vecka 28-31 (förskolan är stängd 3 veckor i juli). Jag vet inte alls hur det blir med min tjänst eller om jag får förlängt. Som resurs vill jag inte jobba så vi får se.
På ett sätt vill jag stanna men på ett annat vill jag antingen prova mina vingar ( såvida jag inte kommer in på VAL) och satsa på musikteater. Jag funderar på om jag skulle passa in där.

Idag gick jag bort till Holma och hämtade mitt paket som jag beställt från JPservice . Behövde dammsugarpåsar till vår nya dammsugare. Den är grym men det finns inte påsar att köpa i fysisk butik.
När jag var på väg hem så tog jag foto på vår puckelplan. Jag svär att det inte finns något sådant någon annanstans i vårt avlånga land.Eller?

Fråga mig inte hur man spelar fotboll eller något annat på denna planen. Har försökt men det var ganska svårt.

Renoveringen har dock inte dragit igång här hemma och mannen har semester enbart 2 veckor till och vi vet ju inte hur lång tid det tar innan de faktiskt kommer igång här. Men det ska bli skönt att faktiskt få iordning här.
Äldste sonen flyttar hemifrån om drygt en månad. Vad hände här liksom.
Han tog studenten förra året och nu ska han flytta ut. Han är bara 1 år äldre än mig när jag flyttade hemifrån. Jag flyttade efter studenten 1998 och då skulle jag börja på Allmän linje på Ö.Grevie.
Något från Kammarrätten har vi inte hört något ifrån men jag antar att de kommer att höra av sig imorgon och jag tror att jag kommer berätta på jobbet om jag får dåliga nyheter.
Men min magkänsla säger att hon inte kommer komma hem denna gången heller vilket gör mig så arg och besviken. Vilka är dom att bestämma över mig som mamma om var min dotter ska bo?
De har förstört min familj och vår tighta kontakt.
Jag har redan börjat skriva min överklagan om Kammarrätten avslår våra överklaganden. Då blir det Högsta förvaltningsrätten igen men de tar nästan aldrig fall.

Jag hoppas ju att hon ska komma hem denna gången. Jag vet inte om jag kommer orka en vända till. Jag kommer ju så klart att göra en hemtagningbegäran igen i slutet av juni. Men vad framtiden har att bjuda på vet jag inte, Jag får ta en dag i taget.
Håller er uppdaterade. Men om hon nu kommer hem så blir det samma dag och då blir det att köpa säng det första vi gör.
Hennes växasäng är ju slängd och vi väntar med ny säng tills vi vet.

blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *