Sunby Gård

Ännu ett event men denna gång fick vi åka snabba bilar, min vännina Victoria och hennes vänner är extremt intresserad av bilar, motorcyklar, båtar ja i princip av allt som har en motor och som går snabbt så hon frågade mig om jag ville följa med henne till Sunby Gård där några av hennes vänner skulle ställa ut sina bilar och självklart ville jag provåka så vi åkte dit. Det var betydligt mycket roligare än jag först hade tänkt mig då jag själv inte är så intresserad av bilar men Victoria har lyckats öppna upp för ett nytt intresse hos mig kan man väll säga efter våra turer i en Ferrari, Porsche och Lamburghini det var som att åka karusell tycker jag när grabbarn stod på gasen en härlig känsla jag har åkt fina bilar tidigare men aldrig så här snabbt så det var en ny upplevelse. Jag och Victoria gillade motorcyklarna mer men de vill man ju köra själv och som inte gick då ingen av oss har MC kort men vi såg rätt coola ut sittandes på dem. Det blev en riktigt härlig dag i vackra Sunby Gård som sen avslutades med lite kaffe, bubbel och en massa mys hos en av vännerna i Huddinge…

Tack vänner för en härlig dag och kväll tillsammans med er!

Boys and their toys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *