Nu lägger vi detta året bakom oss

Idag är det den 30 december

Och imorgon säger vi hej då till 2022 blickar in i ett nytt oskrivet år. Jag vill helst glömma detta hemska året då det var mycket skit med sociala myndigheterna och att Izabella blev placerad i familjehem.
Det har gått snart 9 månader sedan hon flyttade.

Det blev i alla fall julfirande hos min kusin med släkten från mammas sida. Trevligt som alltid.
Jag fick  alla fall ett halvt julmirakel och fick lyckan att fira jul tillsammans med alla mina barn och jag är tacksam över att familjehemsföräldrarna är så snälla som lämnade Izabella hos min kusin och sen lämnade jag henne tillsammans med Xander och min mamma på kvällen.
Jag var ju så ledsen att jag inte skulle få fira jul med henne och hennes bröder men är nu bara så tacksam.

Julmat hos vår släkt.

Lite bröd och ost. Köttbullar och prinskorv stod på en helt annan plats.
Tomten kom inte men han skickade sina nissar dit istället.

Efter julklappsutdelningen vaar det dags för risgrynsgröt ala tomtegröt och lite godis. Nej kattgodiset var inte minade fick katterna av Izabella i julklapp.

Jag fick denna fina ljushållaren av Izabella i julklapp och jag blev så rörd så jag blev tårögd. Älskade barn.❤
Åh vad jag hoppas att hon kommer hem nästa år.
Jag har ju haft kontakt med min advokat som har skrivit sin del i överklagan så nu väntar vi på en tid hos förvaltningsrätten.
Jag ska även nästa vecka börja planera vårterminen som resurspedagog men vi får se hur länge jag orkar vara resurs. jag älskar mitt jobb det är inte det men jag vet hur tufft det är att vara resurs och visserligen är det bara fram till augusti. Fast jag ska ändå söka ett eller annat jobb för jag vill jobba närmre hemmet.  Om sanningen ska fram så avskyr jag attt pendla fem dagar i veckan. Det är liksom inte min grej. Jag trivs inte med det.
Men vi får se. Som det ser ut nu så blir det ju jobbet fram till augusti. Om så bara 95% så är det ju ett jobb.

Julklapp från mannen. En indisk(?) gudinna vet inte vem där bollen längst upp snurrar i olika färger och så rinner det vatten. Ska fungera som avslappning. Om inget annat så är den fin.

Men nu hoppas jag att nästa år kommer bli bättre.

blogg familjeliv

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *