Nu ska steget tas

Söndag igen och vi går mot en ny vecka.
10 skoldagar kvar tills det är dags för sportlov.
Vad har hänt denna vecka då?
Izabella har haft en relativt bra vecka i skolan och i nästa vecka ska jag så smått bara vara i byggnaden och bara på lektioner ibland och det två sista veckorna innan sportlovet och efter sportlovet ska hon vara där själv. Jag har andra saker att ta hand om.
Mannen tjatar fortfarande att jag ska fixa fram de pengarna som jag har använt för att betala mina skulder. Men jag kan ju inte få fram dem så jag vet inte vad jag ska göra. Det är ganska mycket bråk om det.
Önskar så att jag kunde fixa fram dem och när han får dem så skulle jag säga att här är dem nu vill jag inte se mer av dig. Men det kommer ju aldrig hända. Just i skrivande stund har vi 97 kronor kvar på kontot.

Vi var hos soc i fredags och de gav oss två val. Antingen ansöker de att Izabella ska hamna i familjehem eller så ska vi ha någon som springer runt här tre gånger i veckan.
Det min dotter behöver är att komma ifrån denna lyan, att komma ifrån vårt hem och då menar jag inte till familjehem. Idag har jag mejlat en socialsekreterare jag hade kontakt med 2019 när jag och mannen hade problem och jag behövde hjälp. Då skulle vi egentligen bo i mina föräldrars stuga, jag och barnen men det blev inte så då jag dum som jag var trodde på hans ord och gick tillbaka. Men nu behöver jag hjälp att faktiskt komma ifrån honom för vi bara bråkar och vi kan inte heller komma överens och han säger att jag bara kan försvinna när jag säger att jag inte vill vara mer med honom.
Jag var på visning i fredags med Izabella och imorgon har jag 2 visningar och säkert en annan om drygt en vecka.
Hoppas hoppas att detta är det riktiga steget där jag kan lämna honom.

Veckans bilder från NO lektionerna i skolan. Det tyckte hon var roligt.

Nu ska jag rensa lådor. Jag hoppas att jag får positiva besked i veckan som kommer.
Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *