Ny vecka och jag blev skrämd

Hej bloggen
Ny vecka då och det är 25 skoldagar kvar tills det är sommarlov. Räknar ner dagarna mest för Izabellas skull.
Igår fick jag mejl från sonens lärare där det stod att han hade haft muntligt matteprov i fredags och han fick ett D och är därmed godkänd i nians matematik. Som han har kämpat detta året med sina betyg. Han har alltid haft sina matteprov muntligt för det går bättre för honom. Ska prata med hans lärare på gymnasiet och se om han kan ha sina prov muntligt.
Idag skrev vi även under det dokument som Izabella ska följa nu under tiden hon går i skolan. Det har i alla fall gått bra idag.
Idag har det varit lite kyligt och det har regnat. Det ska regna hela veckan.

Om det ska regna hela veckan så hoppas jag inte det kommer bli så här.
Så här såg det ut augusti 2014. Vi fick flera millimeter regn på en dag. Det var så att bilarna flöt runt på gatan.

Zozo
När jag var liten så lekte jag Anden i glaset tillsammans med mina kompisar och det hände aldrig något för vi tog det inte på allvar eller så var vi inte så värst öppna.
Om det vill illa så sägs det att man kan få sällskap av en ond ande eller kanske en demon.
Jag tycker ju om att lyssna på Spöktimmen med Linn och Jenny och de har fått in lyssnarberättelser där de har spelat ouija tillsammans med kompisar. När man spelar detta kan man råka ut för Zozo. Detta är tydligen en demon som man kanske råkar släppa ut och gör man det så händer det oförklarliga saker. Asså jag ryser jag bara skriver om det. Jag blev nyfiken på hur han såg ut och jag blev jätterädd. Det blev så obehagligt att se den bilden. Jag kommer aldrig spela ouija eller anden i glaset fler gånger och jag har inte gjort det på flera år heller och det blir aldrig så igen.

Så harmlöst men no way.
Tyckte det var så otäckt att jag till och med tände lampan i hallen när jag skulle på toa.
Ångrar att jag googlade på honom.
Nu har jag börjat lyssna på Creepypodden. Den är ganska bra ändå. Men tycker bättre om Spöktimmen.
Vad tror ni om Zozo? Tror ni han är verklig eller är det bara en sägnen? Själv tror jag faktiskt att man  kan släppa ut något om man är oförsiktig.

Arrividerci ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *