2018/2019… Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen under julledigheten jag bestämde mig för att ta en paus. Jag hade så mycket att tänka på att reda ut med mig själv och med andra saker som jag inte ville ta med mig in i det nya året. Det är konstigt hur livet tar sig jag kommer blogga mer om några förändringar jag har gjort i bloggen längre fram men den här julen bestod av familjen som den ska men även av lugnet och ingen stress vi har inte haft så på ja aldrig när jag tänker efter det har alltid varit något så vi bestämde oss för att fira hemma själva och det var den bästa julen på länge så lugnt och skönt något barnen behövde. Vi mös hemma, var ut och åkte skridskor i Vasaparken, åt mat, tomten kom och på kvällen efter spel och film mys gick vi till Gustav Vasa Kyrka där vi mötte upp Evelinas bästa kompis och hennes mamma. Så fint och stämningsfullt ett perfekt avslut på julafton vi tände ljus för alla vi saknar och pratade gamla minnen vi minns dem som lämnat oss med ett leende. Det blev en härlig jul, kärleksfull jul…

På NyÅr gjorde vi samma igen vi bestämde oss för att fira hemma min bror och hans flickvän kom och firade in tolvslaget med oss upp på takterassen som ser ut över hela Stockholm rådhuset, Djurgården så vackert. Viktor som alltid har varit livrädd för fyrverkerier kom över sin rädsla gissa om vi hade en stolt kille här hemma efter det har det inte pratats om annat om hur tuff han var, tidigare har en av oss fått vara inne med Viktor medans en av oss har fått tittat ute med Evelina som älskar fyrverkerier så det var ren lycka.

Jag är så otroligt tacksam över de här dagarna tillsammans man inser vad som är viktigt jag är glad att vi stannade upp i allt och fokuserade på vad som betyder något våra fantastiska barn vad vore livet utan dem <3

God Jul från oss fyra!

Happy New Year!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *