Och dagarna går

Idag är det onsdag och det har gått en vecka sedan vi var på förhandlingarna och det är drygt 14 dagar kvar innan man får reda på vad som kommer att hända. Jag hoppas att de dömer till vår fördel och att dottern får komma hem. I söndags var det dags för umgänge med dottern på Emporia.
Ja vi tog det i Malmö eftersom jag inte har råd att ta mig till Trelleborg och en söndag i Trelleborg är att gå på stan när alla affärer har stängt. Förlåt till er som bor i den staden. Men den är tråkig.
Vi var först på taket uppe på Emporia och tittade över till Danmark. När det är klart väder så kan man med blotta ögat se Köpenhamn.

Nu har jag ingen bra kamera så det fick bli en mobilbild. Man kanske kan förnimma staden där borta i horisonten. Öresundsbron i bakgrunden.

Innan vi gick till McDonalds gick vi till Panduro och köpte små contaiers (vet inte vad de heter på svenska) som Izabella ska ha till sina spells.
Vi åt och pratade för att sedan gå till yoggiboost men hon ville hellre ha slush. Där efter gick vi till Hemmakväll och jag köpte en Fox till henne. (Ni vet drickan som I want to be cool gänget har skapat)
Hon berättade även två saker som gjorde mig så irriterad. Visst hon är snart på väg in i tonåren men va fan.
Izabella har en väska som är en hund, ni vet de där gosedjuren som finns i de flesta affärer idag.
Hon har en sådan. Visst hon är snart 12 år och på väg in i tonåren. Men hon gillar den.
Familjehemsmamman sa att den är barnslig och att de ska hitta en väska som är mer lämplig för en 12 åring. Asså va fan liksom.
Izabella gillar de där squezze mellows och har några stycken.
Hon ville ha en sådan efter vi hade varit hos läkaren men det fick hon inte för de köper inte gosedjur till barn som är över 5 år. Asså på riktigt. Jag blir så irriterad. . Hon samlar på dessa varelser.

Har i alla fall lovat henne att hon ska få en sådan när hon kommer hem.

Mannen har blivit så elak nu. Bara för att jag inte vill ha umgänge med honom i sovrummet får jag inte vara i vår lägenhet. Han slänger i princip ut mig på morgonen för att jag inte vill göra detta.
Idag fick jag äta frukost på IKEA för han tillät inte mig att äta frukost hemma.
Det kommer bli samma sak imorgon och på fredag och jag börjar på allvar ta tag och skicka in en skilsmässoansökan för detta är inte okej längre. och har aldrig varit.
Sen får jag gå till soc och be om hjälp trots att jag inte vill.
Men jag måste komma bort från honom för jag börjar få magkatarr och kan knappt sova på natten heller för jag drömmer drömmar som jag inte kan sätta mitt finger på.
Bara för att han har jobb och inte jag så ska jag ställa upp för honom här hemma i sovrummet. Men det vill jag inte. Inatt har jag sovit som en kratta och har vaknat flera gånger…på grund av honom och min magkatarr. Han lovade 2019 att inte pressa mig men nu 3 år senare har han börjat göra det igen.
Och jag kan fundera dagligen flera gånger om dagen varför jag fortfarande är med honom. Varför jag inte bara lämnar honom. Men det är lättare sagt än gjort.
Jag håller er uppdaterade.

Frulle på IKEA men vad skulle jag annars äta. Kollar även på saker som jag kommer köpa den dagen jag får egen lägenhet.

Nu är det dags att fixa maten. Det blir pizza från Lidl idag. Hemmagjord pizza.

Katten till höger är Simba det ser man på svansen. Kan knappt se vem som  är vem ibland. Svansen avslöjar vem  som är vem.

Den som hänger ner med tassarna är Simba. Hon sitter alltid så.

Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *