Och det är måndag

Midsommar veckan. Denna vecka har jag fullt upp och så blir det inget umgänge med Izabella då de åker till Karlskrona på torsdag. Gör mig ledsen. De ska fira midsommar där.
Idag var jag på intervju i Hjärup och den byn visade inte sig från sin bästa sida.
När jag kom ut från tåget gick jag in i ett hällregn och var så klart dyngsur när jag kom fram till förskolan.
Och mobilens högtalare fick vatten i sig då jag var tvungen att använda Googlemaps  för att komma till förskolan. Det visade sig att den knappt behövdes. Jag får väl spara till en ny mobil och köpa en ny i augusti.
Den jag har nu har varit bra i 3 år men börjar göra sitt . Den har till och med utgått så jag tror det är dags för en ny mobil snart. Men högtalaren fungerar igen.

När jag sen satt på tåget på väg till Hjärup hörde en annan förskola av sig. En montessoriförskola nere på Näset. Ja det blir ganska mycket pendling om det nu skulle vara så att jag får den anställningen så får jag väl stå ut. Jag kommer ju så klart satsa på att få jobb i Malmö. Men jag är bara nöjd om jag faktiskt får ett jobb.

Igår lyssnade jag igen på Spöktimmen om Creepypasta och de pratade om 2 barn som nästan mördade sin kompis bara för att Slenderman sagt det. De tipsade om en dokumentär som heter Beware the Slenderman som finns på HBO max och jag såg den idag. Mycket bra dokumentär. Tjejerna blev dömda som vuxna. Ena tjejen fick diagnosen schizofreni och är nu på ett sjukhus där hon får hjälp. Den andra tjejen fick också en mild variant av schizofreni. Båda tjejerna blev dömda till rättspsykiatrisk vård 25år (Hon  hade chans till frigivning 2020 vet inte om hon blev det) respektive 40 år. Att man ens kommer på något sådant.  12 år och kommer på något sådant. Hemskt.

Jag visste inte vem Slenderman var fram tills för några år sedan och det började ju som en fototävling. Men det vet nog de flesta om. Nog bara jag som är sen haha. Men se dokumentären den är bra.


Avslutar mitt inlägg och babblande med en bild av vår knäppa kisse Simba.
Hon ligger på de mest konstiga sätten. Imorse försökte hon dra täcket över huvudet.
Varje morgon kommer hon och lägger sig bredvid en och börjar tvätta ens hand.
Några gånger kommer hon in på toa och hoppar upp i knät och vill gosa. Och hon slutar inte krafsa och jama förrän man öppnar toadörren.
Älskade knäppa katt.

Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *