Och det sa bara shwoshhhh

Ja helgen bara försvann som vanligt.

Ny arbetsvecka på väg in nu. Om en vecka (8) är det sportlov här i Skåne. Men jag jobbar ju hela veckan så jag kommer inte känna av det. Kanske det blir i alla fall lite lugnare den veckan då många är lediga speciellt de barn som har syskon i skolan.

Domen kom

I måndags kom domen från förvaltningsrätten och de avslog så klart våra överklaganden och gick som vanligt socialtjänstens bana. Jag började redan inna domen kom skriva min överklagan till Kammarrätten och om de också kommer avslå våra överklaganden så vet jag inte mer vad jag ska göra. Så länge jag är med honom kommer det aldrig lösa sig. Jag blir så himla trött på allt och jag är helt slut i kroppen och trött i själen. Det känns som jag ska gå i sönder vissa dagar. Jag hoppas de avslår förvaltningsrättens dom så jag får hem min dotter.

Idag var det kalas för min systerdotter som fyller 8 år på tisdag när det är Alla hjärtans dag.
Hade umgänge med Izabella då samtidigt. Vi träffades upp på Hyllie och sen tog tåget tillsammans till min syster.

Blev buffé som det alltid blir och det är så himla trevligt.
Izabella och Xander. Max jobbade idag.

I går sökte jag ett jobb på en montessori förskola här i Malmö. Jag är ganska trött varje dag jag kommer hem och och har jobbat. Jag älskar mitt jobb,förskolan, mina kollegor och barnen men det är så jäkla tufft att vara resurs. I fredags var jag så slutkörd och egentligen skulle min kollega ha vilan men jag frågade henne om vi kunde dela på den men hon sa att om jag ville kunde jag ta hela vilan(småbarnsvilan). Slumrade till några minuter då och blev piggare. Men jag är dock så trött på alla förseningar som kommer upp nu i tågtrafiken och jag är så trött på att pendla så om jag får jobb här i Malmö tvekar jag inte att säga upp mig.  Här i Malmö är det bara buss som gäller och dessutom om det skulle vara så kan jag cykla till jobbet.
Men sen å andra sidan kanske jag inte vill jobba med barn i resten av mitt liv. Jag kanske vill följa mina drömmar och göra något inom musikvärlden.
Och visst ska man följa sina drömmar?
Men då måste jag ha ett jobb bredvid så länge jag pluggar musikteater(ja om jag kommer in).
Får se vad som händer. En dag i taget.
blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *