Och jag blev godkänd

Hej söndag och så avslutar vi denna veckan

Denna vecka har jag kikat in på Canvas hela tiden för att se om de släppt betygen men icke. I torsdags hade vi skriftlig examination. Jag blev godkänd på första delen då man skulle ha 30 poäng för att komma vidare i  tentan. Jag fick 35,5 men resten av tentan vet jag inte men jag hoppas det blir godkänt för jag orkar inte göra om alla delar igen. Hoppas att  om jag måste göra om det att jag bara behöver göra tvåan och trean som är uppsatserna. Men ja vi får se hur det går. Får veta om 14 arbetsdagar.
Och den skriftliga tentan då som jag gjorde om?
Jag blev GODKÄND. De släppte betygen i fredags runt tre tiden och jag kan ju säga att jag satt på nålar hela dagen så jäkla nervös var jag att jag skulle behöva göra om den igen. Men så himla gött så nu har jag chans att få ersättning från CSN.

I onsdags var jag nere hos SYV och ville se om ansökan tillgodoräkningar var rätt ifyllda. Vi gick igenom det tillsammans och allt såg bra ut så hon tog hand om det och gav dem till registratorn för att jag inte skulle behöva slösa på frimärken. Det skulle ju ändå komma till henne sen. I fredags fick jag besked att jag har fått de kurser jag ansökte tillgodo på hamnade på Ladok.
Så nu kommer jag läsa denna sista kursen på ett tag som börjar imorgon. Sen nästa kurs är VFUkursen vilket är i april till att börja med. Sen dröjer det en termin innan nästa VFUkurs. Typ 2025. Nåja den tiden den sorgen.

Men nu ska jag gå och göra mig klar för sängen. Har kursintro kvart över åtta  imorgon och sen föreläsningar .
blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *