Påskveckan

Söndag igen och snart är detta påsklovet över.
Första lovet utan Izabella hemma. Det suger.
Denna vecka har bara sprungit iväg känns det som.
I tisdags var jag hos min advokat och vi skrev överklagan och jag ska läsa mannens överklagan också och sen prata med min advokat nu i veckan som kommer och diskutera om det är något som jag vill lägga till eller ta bort.
Vi har redan skickat in våra överklagningar till kammarrätten och fått datum och tid till förhandlingarna. Nu ska bara Izabellas advokat träffa henne så de kan fixa hennes överklagan också – och det innan fredag så jag får ta kontakt med henne igen så jag kan  få reda på när hon ska prata med Izabella. Hon kanske kan komma till antingen skolan eller efter skolan. Den 10 maj är det dags för förhandlingarna i förvaltningsrätten i länk tillsammans med Kammarrätten.
Och jag hoppas verkligen att de dömer till vår fördel och att Izabella får komma hem i slutet av maj.
Vad vi fick reda på när vi var hos de sociala myndigheterna för någon vecka sedan så fick vi reda på att de inte kunde hjälpa oss med något egentligen. De kan inte erbjuda oss hjälp utan de har bara visat oss vilken makt de egentligen har. Det var ju prat om familjebehandling det kommer de förmodligen inte komma hjälpa oss med alls och sen så kontakfamilj kan vi fixa själva för det kanske behövs. Men hon ska först och främst komma hem. Att det förmodligen kommer att dröja drygt en månad till eller om mannens advokat får till det och hon kommer hem redan nästa vecka(vilket inte är en möjlighet) men att i alla fall resten av månaden går snabbt.

I torsdags var det dags för första umgängesträffen hos de sociala myndigheterna hela 1½ timme fick jag tillsammans med Izabella. Det var så härligt att träffa henne och vi tittade på kläder som hon önskar från Shein och så kollade vi trailern på första delen av Stranger things 4 och jag hoppas verkligen att jag får titta på detta tillsammans med henne i slutet av maj om hon får komma hem.

En bild från umgänget i torsdags. Hon gillar att göra konstiga miner på foton. ❤

Haha knäppisunge. Älskade barn.
Tidigt på fredagsmorgonen fick jag mess från henne att hon mådde dåligt och ingen ville vakna så jag kände mig så hjälplös att jag inte kunde vara där och hjälpa henne. Hon fick ju hjälp sen men jag som mamma kan inte vara där och hjälpa henne när hon behöver det. Hon är bara stressad och rolig över detta som händer och hon är inte skapt för att vara hos en annan familj. Spelar ingen roll hur mycket hon trivs där hon klarar inte av att vara borta från mig så länge som hon är. Två dagar i sin höjd men inte längre.
Jag ska dock ta upp detta under förhandlingarna hur jag som mamma inte kan hjälpa min dotter när hon behöver det.

I fredags kollade jag även på Boheman rapshody från 2018. Hur Queen blev ett av världens största rockband och vilka ikoner och legender de blev. Jag greps verkligen av filmen och kan förstå hur berömmelse (säger man så) kan stiga en åt huvudet. Jag gillar några låtar av Queen och min favoritlåt är faktiskt “Kind of  magic”.
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=0p_1QSUsbsM[/embedyt]

Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *