Mamma veckan kunde inte ha börjat bättre… I tisdags hade vi en otroligt rolig kväll här hemma vi fick besök av Anna, Lea och Belle vi bakade pepparkakor med barnen drack glögg, åt pizza och lyssnade på jul musik så himlans mysigt. Jag älskar när huset är fullt av barn som stökar runt eller jag älskar när huset är full punkt haha… men när glada barn är hemma så känner jag mig extra lycklig.  Jag kan säga att Evelina och Viktor somnade med ett brett leende den kvällen även mamma. Nu ska vi hem till dem nästa gång och då ska Anna visa oss hur man gör lussebullar för det har vi nämligen aldrig bakat tillsammans så det ser vi framemot. Så härligt att de bor grannar med oss vi älskar verkligen vår gata i stan.

Tusen tack Anna för saffrans glöggen den var så god ett måste till julen 🙂

Kärlek 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *