Putsar Guld På Bobbys Hår Studio :)

Hårsalongen som är fylld med guld och glamour klart det är min dotters favorit salong här i Stockholm som ägs av min fina vän Bobby Oduncu. Han är inte bara en grym frisör han är mannen jag känner med det stora hjärtat och fantastiskt rolig att umgås med man har aldrig tråkigt med honom vi är rätt lika på många sätt vi båda är fyllda med en massa positiva energier och vi båda har lätt till skratt och ser alltid livet från den ljusa sidan oavsett situation och motgångar.

I går när vi kom till salongen så blev Evelina väl omhändertagen av sötaste Emma och hon stor myser varje gång, mamma ja vad fick hon göra jo jag fick putsa upp guldet på salongen tillsammans med Bobby haha men vad roligt vi hade och vilken skillnad det blev. Salongen är fylld av gulddetaljer, marmor och vita väggar med mörkgröna detaljer som soffa, draperier alltid fräscha blombuketter och inte nog att man sitter skönt i soffan kring alla dessa fina ting man blir serverad gott kaffe, godis, bubbel, hälsodrycker, saft jag säger vad finns det inte i Bobbys salong men framförallt ett bemötande som slår det mesta så värt ett besök jag gillar att det inte känns så svenskt utan han har verkligen satsat på känsla en känsla av amerikansk lyx som passar mig och min dotter i smaken alldeles utmärkt.

Jag fick även smaka Carolina Gynnings nya energidryck från Proibrands hos Bobby han hade en hel kyl fylld med drycken och vad god den var inte bara god den är fylld med en massa collagen och koffein som både får oss att glänsa inombords och som ger en en massa härlig energi precis vad man behöver innan träningen efter en lång dag, jag fick med mig några hem så jag tar med en även i dag på morgonens möten som jag är på väg till nu en perfekt och lite lyxig start på denna härliga onsdag så prova den ni med om ni inte redan har det så tack Carolina och Bobby. Se bilden längre ner så vet ni vilken dryck jag pratar om 🙂

Tack ännu en gång finaste vän och Emma för att ni tar hand om min dotter med så mycket kärlek <3

 

 

Lämna ett svar