Queens låttexter är så lika mitt liv

Inte alla kanske men många av dem.

Jag har börjat att analysera låttexter och många av Queens låtar speglar mitt liv.
För att ta några exempel så låtarna jag delade i förra inlägget. Och “Show must go on”.
Innan har jag bara lyssnat på musiken men på äldre dar har jag börjat lyssna på texten.

Vad har då hänt i veckan. Inte så värst mycket faktiskt.
Jag pratade med socialtjänsten i måndags och i fredags pratade jag med min advokat inför förhandlingen på tisdag.
Var så förbannad och ledsen när jag pratat klart med soc i måndags då det är så orättvist med allt. Att jag som mamma inte ska få ha mitt barn hos mig. Jag pratade med dem på rasten så jag hade 10  minuter kvar så jag gick till lekrummet där en av mina kollegor var och jag berättade för henne i förtroende och jag vet att hon inte sprider det vidare.  Jag kommer berätta det så småningom, den dagen dottern kommer hem kommer jag berätta för resten av arbetslaget. När det nu blir.
På fredagen gick vi igenom frågor som min advokat kommer att ställa till mig. Och sen kommer socialtjänsten ställa frågor till mig.

Snart dags för mat sen det vanliga att duscha vika tvätt och annat tråkigt.
Ny jobbvecka imorgon. På onsdag ska jag på en visning i mina gamla kvarter. Samma gata men annat nummer.
Sen får vi vänta i tre veckor innan vi får beslutet.
Fick även nya hyran i veckan. Asså hjälp. Vi ska betala drygt 400 kr till i månaden och sen tillägg på renoveringen 500 kronor så vi kommer att få en hyra på drygt 9000 kronor i månade för en sleten trea i ett av Malmös mindre bra område. Hela den här inflationen är sjuk.

Nåja nu får jag vl ta hand om tvätten som legat och väntat på mig i flera dagar.

blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *