Sista dagen i oktober

Sista oktober  och söndag. Imorgon går vi in i november. Det är även Halloween. Inget jag bryr mig om att fira. Lärde mig dock av spöktimmen när de hade gäster från Häxtimmen att Halloween är häxornas nyår.
Jag har redan testat en av deras spells. Vilket är en önskespell. Får se om den fungerar. Jag låter er veta.

//Bild lånad från Google//


//Bild lånad från Google//

Imorgon är det dags för  möte på sociala myndigheterna. Och jag vill verkligen inte gå till dem. Ytterligare fyra månader som de ska snoka i våra liv.
Jag orkar helt enkelt inte med detta.
November är även den månad som Izabella fyller 11 år. Helt galet att jag varit flickmamma i 11 år.
Den månaden är även den som jag ska göra min näst sista VFU och jag ska vara på en privat förskola. Min handledare, en som gick samma utbildning som mig mellan 2013-2017. Det kan nog bli bra och jag hoppas verkligen att vi klickar som jag gjorde med en av mina andra handledare.
Jag har gått igenom alla mina bedömningar och jag följer ett tydligt mönster. Och detta ska vi prata om första dagen jag kommer dit. Jag har sett till att Izabella har fått fritids. Dessutom har hon fått anpassad skolgång.

Hon ville ju sluta klockan 12 men jag tycker det blir bra med det som hon fick nu.
Efter lovet blir det mycket matte då hon slipper vissa ämnen.
Detta tror jag kommer att bli bra. Efter lovet ska de byta platser i klassrummet och efter lovet kommer hon ju vara i skolan utan mig och vara i klassrummet.
Hon har varit helt närvarande och jobbat på två veckor i skolan. Nu ska hon komma in i skolan och allt innan det blev så här.

Annars då….ja vi får se vad som händer. Men jag låter er veta.

Arrivderci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *