Sista december

Det är två timmar kvar av detta året och jag sitter som vanligt i köket, mannen framför sin dator medan barnen sitter på sina rum.
Har hittat en ny podd som heter “Älskade psykopat” . Jag kan relatera till att jag lever i ett ganska destruktivt förhållande men det är svårt att lämna. Vi får se vad som händer nästa år.
Egentligen skulle vi varit hos mannens föräldrar men de är dåliga och sonen är förkyld så vi valde att stanna hemma.
Jag är inte så förtjust i nyårsafton överhuvudtaget och har aldrig varit egentligen. Jag tycker att denna dagen är en dag där folk tävlar om vem som blir fullast. Inte konstigt att pizzeriorna tjänar massor av pengar på nyårsdagen då många inte orkar laga mat.
Idag åt vi bara tacos till middag.

En bild som jag tog för 2 månader sedan för jag glömde så klart ta foto på dagens middag.
Ska kolla på Det okända sen för jag älskar verkligen dessa program. Terry Evans är bäst men jag gillar även två andra medium, kvinnliga.
Igår satt jag och bölade när jag satt och kollade ett avsnitt av Det okända. Det påverkade mig starkt. Ja många avsnitt där barn är inblandade som gått över till andra sidan.

Var på visning i tisdags men även om lägenheten var mysig och låg på ett bättre område. Dock var köket alldeles för litet och toan var lika stor som vår ena garderob. Den var så liten så inte ens kattlådor kunde få plats så jag tackade nej till den och den låg på fjärde våningen utan hiss.
Ska på ytterligare en visning på tisdag och även på en intervju. Barnen är lediga i 1½ vecka till.

Ha nu ett Gott slut och gott nytt år så hörs vi nästa år.

Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *