Sista juli

Då är det söndag igen och denna veckan har gått i rasande fart tycker jag.
I måndags fyllde Max år och det firade vi hos mina föräldrar. Vi skulle möta upp min syster nere hos Polisen då hon gjorde pass. Vi sprang inom Ica då vi hade tid för katterna behövde mat.
Pratade med mina föräldrar och systrar och pappa om allt som händer nu. Jag tycker att framtiden nu ser oviss ut och allt som händer är så obehagligt.
Min syster och jag lekte frisör då mitt hår var väldigt slitet. Så nu har jag håret till axlarna.
Mätte också då vi ska på 40 års fest i september och jag har ofta aldrig råd att köpa kläder i butik då allt är så dyrt så jag beställde 2 saker från Shein ville ha en tredje tröja men den var slut så det fick räcka med de två plaggen så länge. Ska köpa ett gäng t-shirtar sen. Såg några coola.
När min systers sambo kom började vi duka ut hamburgertillbehör och vi hann precis börja äta så öppnade himlen sig i princip så vi fick ta in allt i snabb fart och äta inne i stället. Det började åska och blixtra.
Men det gick bra ändå. Var ju fint väder halva måndagen.
Blev ju så klart tårta som vi beställt.

Nej det var inte han som bakat den men den blev fin. Han snodde rosen sen.

Helt galet att han har fyllt 19 år. Nästa år blir han 20 och lämnar tonåren.
På torsdagen åkte jag till Trelleborg och hämtade mitt id. Var där i 30 minuter denna gången då jag väntade på bussen. På torsdagen lämnade jag även in hemtagningsansökan och på fredagen ringde samma utredare och berättade att det är hon och en annan som kommer att hålla i detta. Men mannen sa att vi vill ha en annan så han ska prata med enhetschefen imorgon och se om vi kan få två nya.
Så vi får se vad som händer. Om vi får 2 nya. Jag hoppas ju att hon inte hinner börja på sin nya skola. Tror dock inte hon kommer hem i augusti men jag hoppas att de faktiskt kommer fram till att hon ska komma hem. Jag är ingen dålig mamma och jag har inga kognitiva problem(ingen annan förutom sociala myndigheterna har sagt att jag har det då jag frågade min mamma).
I fredags pratade vi om fördomar på Rusta och matcha det var intressant- Vi fick göra en övning och det blev många olika intressanta diskussioner.

Idag har alla varit på sitt håll. Max har jobbat, Xander åkte till Glumslöv och träffade en kompis medan jag och mannen var och spelade minigolf. Izabella gick och blev förkyld igen så hon får vila denna veckan så får vi se när vi ska ha umgänge.

Mannen kom med på bild.
Var länge sedan jag spelade minigolf. Tänker ta med Izabella nästa gång och spela med henne.
Men så klart så hoppas jag att nästa umgänge är det sista och att hon snart får komma hem. De så kallade konflikterna som vi tydligen har haft här har ju blivit bättre men vi väntar fortfarande på att de ska höra av sig angående renoveringen. Snart 5 månader sedan vi skrev under papperna. bara det blir renoverat detta året. Jag vill gärna inte åka på en massa OM och NÄR jag tar beslutet att lämna honom.
Efter minigolfen gick vi till en pub och pizzeria  en bit där ifrån. Blev en capricciosa.

De har helt okej pizzor.
Blev sen en tur ner till Lidl. Behövde köpa kattsand och kattmat samt mat till idag.
Blev nuggets med pommes. Efter maten sjöng jag in Radio ga- ga på Star maker. Ska sjunga in den på Smule med. Och lite andra Queenlåtar. Älskar Queen de är legender, eller ja Freddie Mercurie är en legend. Så bra musik.
Så nu ligger en helt ny månad framför oss och en helt ny vecka.
Imorgon ska jag till Rusta och matcha för avstämningssamtal.
Nu ska jag bara se till att min handläggare får ut mig på praktik för jag har inte hört något från förskolan som kunde se till att jag kunde få nystartsjobb där. Men har det ju ändå varit semester så jag har kanske en chans ändå. Vi får se.
Hade visserligen varit bra också att få praktikplats så jag får referenser men nystartsjobb är bra också,
Men nu säger vi hej då till juli denna gången och välkomnar augusti och en ny månad.

Arrividerci ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *