Sista söndagen av november

Idag är det sista dagen av november men även första advent

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt
och alla barnen glädjas att fira få advent.

Hoppas ni alla har haft en fin start på adventfirandet. Jag väntar och hoppas fortfarande på ett mirakel att dottern ska komma hem. Idag hade vi umgänge och då var vi och spelade minigolf inomhus, jag Izabella och Xander och sen blev det hamburgare på BK. Och dessutom har Izabella sagt ok att jag får lägga in bilder på henne.
Jag ber hela tiden till Universum att de ska uppfylla min önskan och ge mit ett julmirakel. Jag anser att jag inte har gjort något fel men ändå är det jag som straffas för det genom att ha min dotter placerad.

Jag tror inte på Gud men jag tror på universum och jag hoppas att det lyssnar på mig.
Det är helt galet att detta året har gått snabbt. Året där jag återupptäckte Queen och Freddie Mercery.
Ska bli intressant och se hur jag klarar Spotifys wrap detta året.

Ny vecka snart på ingång igen. De två första dagarna mådde jag inte bra. Hade ont i halsen och kände av i näsan så jag stannade hemma. Men det bröt aldrig ut så jag gick till jobbet på onsdagen och jag hade varit saknad. Det är skönt att kunna komma tillbaka till jobbet och veta att man är saknad. Jag har världens bästa kollegor.
I helgen köpte jag nya skor då de skorna jag fick gick sönder och sulan började lossna.
Så jag frös fötterna av mig trots raggsockar.

Ursäktar för den klösta stolen. Så är det med katter. Köpte detta för drygt 730 kronor eller något det var black week och kostade annars 999 kronor. Hade sådan ågren för priset.
Men det är sköna skor och jag tror de kommer hålla mina fötter varma i vinter.

Men nu är det dags att hoppa in i duschen och förbereda till nästa vecka – fösta decemberveckan. Jul om en månad gott folk. Crazy.
blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *