Sista söndagen i augusti

Tycker dock det känns som att hösten redan har kommit.

Denna vecka har varit relativt lugn tycker jag. Har kollat klart på Bones och har idag påbörjat “Once upon a time…”. I tisdags var jag och träffade VFUsamordnaren samt programansvarig och imorgon börjar jag den första kursen på förskollärarutbildningen. Det ska faktiskt bli roligt så jag ska snart gå och lägga mig.

Börjar 8.15 imorgon med kursintro och min basgruppslärare är en lärare som jag hade i Montessorikursen. Det är ganska roligt. Jag känner/vet vem de flesta är på universitetet.
Men nu ska jag minsann klara alla mina kurser och mina VFUer ska jag vara så jobbig och fråga mycket och se till att min handledare jobbar tillsammans med mig och inte stöter bort mig som många av mina handledare har gjort. Måste mejla begäran om utdrag från polisen också som jag kan ge min handledare nr vi ska ut på VFUn i slutet av september.

I fredags var jag hos barnmorskan för blodtryckskoll. Hon tyckte mitt blodtryck var lite högt så jag ska kolla det hos en distriktssköterska och se om det är lika högt hos dem. Det an ju visa skillnad. Jag fick i alla fall mitt recept med p-medel.

Katterna  i Xanders säng och det är inte ofta de ligger tillsammans.

Simba “dog”. Hon lägger alltid sig så. Ber om ursäkt för smutsigt golv.🙈

Busen la sig på alla böcker som jag lånat. Tror han ska börja studera.

blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *