Sista söndagen i september

Ytterligare en vecka på väg att lida mot sitt slut

Denna helgen har jag inte gjort ett smack. Jo plockat undan lite i köket inget mer. Har inte mått så bra nu i helgen. Var så stressad efter inlämningen i fredags. Jag är livrädd för plagiat så jag fick läsa igenom flera gånger för att se om jag kommit ihåg alla referenser och allt man måste hålla koll på och nu ska man vänta i tre veckor innan man får tillbaka. Tror jag kommer behöver komplettera för jag är så ringrostig. Var ju några år sedan jag skrev en akademisk text. Tror det var när jag skrev mitt arbete i montessoripedagogiken. Typ för tre år sedan eller något.
Men arbetet kom in 1,5 h innan inlämning.

Var på intervju i fredags och de kändes jättebra både för tjejen som intervjuade och för mig. Hon sa att chefen som inte kunde vara med skulle höra av sig imorgon.

Veckan som kommer är det dags för föreläsning i morgon och sen tisdag till torsdag är det dags för VFU. Jag ser faktiskt fram emot det. Att faktiskt få chansen att göra om alla sina praktiker och faktiskt få vara den jobbiga studenten för att  bli klar med utbildningen. Jag hoppas att jag och min handledare kan få en bra jobbrelation.


På fredag är det ledigt för min lärare hade andra uppdrag och jag ska till soc och prata med dem. Har verkligen inte någon lust men jag måste som sagt ha svar på vissa frågor.

Men nu dags att rensa katternas lådor och sen sova.
blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *