Snart är januari slut

Ännu en vecka har gått. Och vi är i slutet av årets fösta månad.

I veckan som har gått har det inte hänt så värst mycket. Fick reda på att jag blev underkänd på det muntliga så det blir att ta tag i filosofin igen så jag blir godkänd.

Gillar inte muntliga redovisningar och inte filosofi heller för den delen.
Blir jag och två tjejer i mitt arbetslag som inte blev Godkända.
Tyckte det gick bra. Jaja då blir det väl att läsa Noddings bok och annan litteratur så jag kan argumentera bättre.

Imorgon går vi in i en ny vecka. Händer inte så himla mycket. Ska bara söka jobb och så ska vi ha upp vår husvärd då vi har mögelbildning i våra fönster. Vi har inte haft några mögelproblem innan men när de bestämde sig för att ta bort elementet på toaletten som var en passiv ventilation började problemen.
Får se vad de tänker göra av det.
Imorgon ska jag på informationsmöte på Xanders skola då han ska göra sin APL i Malta tillsammans med några av sina klasskompisar. Han ska vara borta i tre veckor så det kommer bli skönt för honom och intressant för honom…en stor möjlighet att se ett annat land och hur det är att jobba där och leva.
Fick reda på att min äldste son Max ska vara statist i nya säsongen den Tunna blå linjen. Älskar att det går så bra för mina barn.
Izabella började på en ny ridskola förra veckan. Nu kan jag ta buss dit och se när hon rider.❤️

Vårtecken i rabatten – snödroppar.
Idag har det varit riktigt skönt väder och solen har visat sig och vi har barmark.
Nu längtar vi till våren och sommaren.

Annars är det inte mycket mer som händer ikväll i alla fall.

Busen och Simba. Simba vid spegeln och Bus i dörröppningen.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *