Snart ny vecka

Hej söndag

Ja den är snart slut så det är dags att gå och lägga sig snart.
Ska kolla på “Världens sämsta häxa” med Izabella om en stund.
Denna trettonhelgen har vi städat här och tömt balkongen på bråte, tjafsat om en hel del och jag har bara varit irriterad på mannen här hemma. Lägenhetsplaneraren ska komma upp i veckan då vi ska få till en renovering av vår lägenhet. Vi ska flytta ut från smurfbyn.
Jag hoppas det i alla fall. Mannen sa att han skulle renovera för flera år sedan och då målade han ju väggarna blåa. Ja ni har ju sett bilder på det. Idag ångrar jag att vi inte bad dem komma upp så vi hade fått renoverat av hyresvärden.

Vad tänkte han på egentligen och hur kan man bo i en smurfby och sen komma ut i skogen.

I rest my case. Och detta har vi levt med i åtta år.
Nej det är dags att fixa det och få det nästan sterilt och nya golv och dörrar.
Golvet är original från när huset byggdes och tapeterna innan  vi målade dem hade säkert 25 år på nacken och höll redan då på att falla ner.

I veckan som kommer är det mannens tur att gå och prata med socialen och på onsdag börjar Izabella i skolan igen. Jag ska vara med henne de tre dagarna som är denna veckan. På måndag ska jag på visning klockan elva och jag sa då att jag kommer efter jag varit där. Jag ska titta på en sexa som är nästan 146 kvadrat. Denna veckan var jag på ytterligare en visning. Men då jag och mannen för tillfället inte är på väg att separera så fick jag tacka nej till den för jag hade inte råd med den. Har jag inte med sexan heller.
Jag var även på en intervju i tisdags och det gick väl bra. Det kändes bra. De skulle höra av sig nästa vecka om de ville ha en intervju till. Jag gillade tiderna 7-17 och enbart en stängning och inga öppningar. My kind of kindergarten.

Jag hoppas trots att det bara är ett vikariat i tre månader.
Har även satt upp mig till vikariebanken eller rättare sagt sökt till dem får se om jag kommer till denna gången. Jag kommer annars att skriva till dem och berätta hur de kränker människor. Att de är så långsynta.
Nej nu tickar klockan iväg märker jag. Får rensa lite lådor och sen kolla på två avsnitt av serien.
Just ja vi fick en ny diskmaskin i onsdags efter tre månaders handdisk. Sån befrielse.

Jag hatar diska för hand så jag är i sjunde himlen. Eller ja nästan.

Arrividerci ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *