Snyltgäster

Kliade som satan i hårbotten under veckan började i torsdags.

Men jag tänkte inte så mycket på det. Trodde jag hade plågat håret för mycket genom att tvätta det varje dag.
I går fick jag bara en tanke att luskamma mig och vad faller då inte ut håret…några snyltgäster. Jag har fått löss för första gången i mitt liv. Det är ju så klart från någon av ungarna på förskolan som “överfört” dem till mig. Ja vi har sagt till föräldrarna att luskamma sina ungar och jag tror tyvärr inte att många faktiskt gjort det.
Det var bara att  införskaffa lusmedel och behandla det. Var många löss som föll ut i vasken och en massa ägg. Fy fasiken så jäkla äckligt.🤮
Idag kammade jag igenom håret igen med luskammen och sån tur var fanns där inte fler snyltgäster.

Idag har jag städat och som vanligt tvättat kläder. Jag var även en sväng ut till Svågertorp och köpte en ny dammsugare. En som är tystare och tar upp hår från katter.

Ska fortsätta plocka här imorgon och i veckan som kommer. Jag ska även börja ta itu med garderober och så ska Izabellas växasäng ut när kontainern kommer.  Ja vi ska ju så klart köpa en ny säng till henne inom några veckor.
Hon har sagt till mig att  hon vill sova över här hemma. Tyvärr så kommer inte socialtjänsten att tillåta det men det kommer jag att ta upp under förhandlingen den 3 april.

Jag har tagit semester  den 3 april för det är inte lönt att jag kommer in den dagen till jobb.
Den 28 mars ska jag till min advokat och prata om vad vi ska ta upp innan förhandlingen.

Just nu avskyr jag mitt jobb. Inte förskolan, inte barnen eller mina kollegor. Min tjänst så jag söker jobb på allvar nu och hoppas jag får ett nytt inom 1-2 månader.
Jag vet att jag är omtyckt av barnen och många av föräldrarna men det finns speciella föräldrar där.
Just nu tycker jag att det kommer vara jobbigt att gå dit på grund av en sak som hände i förra veckan. Jag vet att jag är duktig på mitt jobb men resurs ska jag inte jobba som det är därför jag hoppas på nytt jobb.

Igår spelade jag in en ny cover på Smule. Only love från Den röda nejlikan (The scarlet pimpernel).
Jag tyckte det lät bra och den låten är den andra låten som jag ska sjunga om det behövs på min audition.

Ny vecka imorgon och vi går in på näst sista veckan i mars. Hur galet att det snart är april och påsk. Jag hinner inte med. Och det är drygt 4 månader innan min tjänst upphör och faktisktså hoppas jag på nytt jobb snart.
Om drygt 2 veckor kommer skatteåtebärgningen och jag har redan planerat vad som ska hända med den. En ny dator blir det i alla fall för den jag har nu har fått glapp och den är så seg. Blir nog en samsung denna gången.

Nu hör jag att tumlaren kallar på mig och det är snart dags för sängen igen för en ny arbetsvecka.
Avslutar mitt inlägg med en bild på Simba tagen med min nya mobil.

Rummet ska renoveras och tapetseras om när hyresvärden vår tummarna loss.

För att undvika snyltgäster mm prova gärna bästa cbd buds hos Greenbalance.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *