Sommarprojekt och fritidshus

Till nästa sommar skulle det vara skönt med något eget som t ex en liten stuga eller sommar hus där jag och barnen kan koppla av från vardag och skola. Därför har jag tittat mer på blancolån och vad det kan ge för bra ränta till mig. På det här sättet kan jag söka bland 30 stycken olika lånegivare och låneförmedlare och självklart Sveriges största banker. Beräkna själv på sidan under kalkylatorn och se vad jag kan låna, såg gjorde jag.

Tänk om barnen kan få njuta av sommar och bad tillsammans med familjen. Att kunna få känna friheten och glädjen. Det vore så fantastiskt. Att finansiera det kan inte vara så svårt. Det finns många vägar tror jag.

Som ensamstående och mycket att göra kan jag tänka mig detta med fritidshus. Där kan jag nog jobba lite också, vid sidan av. Så med min laptop och telefon är ju nästan vad som krävs idag för att göra jobbet, till viss del i alla fall.

I mitt jobb kan jag göra så och då kan jag njuta av sommaren ännu mer. Därför kan jag vara mer med barnen och se dem utvecklas till mammas stora glädje.

Jag skulle vilja ha stugan eller fritidshuset lite nära där jag bor, så kan jag smita ut dit även när barnen går i skolan. Mest för att få lugn och ro, men också där jag kan få fokus och planläggning.

Framtiden står alltid inför dörren så det känns bra att kunna ha ett ställe där jag får lugnet och fokuset.

Sommar är bäst

 

Jag längtar till sommaren med sol och bad igen. Det jag hoppas på är att barnen ska tycka om det också, men det tror jag om jag känner dem rätt. Att få mammadagarna ännu mer förgyllda. Så tacksam!

Naturen och havet ger mig ro i själen, och det ger så mycket. Mina barn som älskar att bada kan få en guldkant på sommarlovet. Det vill jag ge dem, för det är dem värda.

Till mitt smultronställe vill jag även kunna ta hit familj och vänner. Det ska kunna gå med övernattning för den som vill. Men min glädje är ge av den svenska sommaren till mina nära och kära. De ger mig så mycket och jag vill ge tillbaka.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *