Söndag igen

Så var det söndag igen och vi är redan inne i julimånad.
Om drygt 1½ månad kommer Izabella inte gå på sin nuvarande skola längre. De kommer efter lovet flytta över alla uppgifter och papper som hon haft där till sin nya skola. Att en myndighet får lov att bete sig så svinigt det gör mig bara förbannad.  Vi har fritt skolval i detta landet och vill hon gå på sin nuvarande skola ska hon få göra det. Hon valde ju inte att bli placerad 45 minuter här ifrån utan om de nu var tvungna att placera henne så kunde de gjort det hos en familj i Malmö så hon kunde gå klart i sin skola.
Inte nog med att det slår emot oss känslomässigt så slår det mot oss ekonomiskt. Visst vi är av med barnbidrag och lite av bostadsbidraget MEN stat är så sviniga att VI ska betala dem för att DE har placerat vårt barn. Blir bara så arg och ledsen.

Tyvärr kommer vi behöva ansöka om hemtagningsutredning men det tar fyra månader och om drygt fyra månader så kommer socialtjänsten att pröva utredningen igen om hon ska komma hem eller få fortsatt “vård”.  Min advokat avrådde oss att begära hemtagningsutredning redan nu för det skulle kunna få oss att få avslag.  Hon sa att vi borde vänta lite i alla fall till efter oktober. Men det vill så klart inte han.
Då förstår ni nog att högsta förvaltningsrätten inte skulle ta upp vårt fall så kammarrättens dom står fast.
Vill bara ha hem min dotter.

Imorgon är det i alla fall dags för umgänge igen efter två veckor.
Först ska jag på en intervju på morgonen sen ska jag direkt till Mobilia för att möta upp Izabella och så ska vi spela minigolf först och sen ska vi till KFC och äta innan vi ska tillbaka till Mobilia där hon ska bli upphämtad.
Hatar det varje gång. Men jag ger inte upp. Hon ska komma hem innan hon fyller år och innan jul också för den delen. Denna veckan har jag varit på tre intervjuer. Nu ska jag bara skicka mina referenser – de som inte pratade bra om mig förra gången men det är de enda jag har i princip. Nästa gång någon frågar om referenser kommer jag säga att de jag har vill inte ställa upp längre dels för det var länge sedan och en av dem är pensionerad och den referensen är från 2019. Jag hoppas att de då kan ge mig en chans. den förskolan jag var på intervju i fredags vill jag verkligen jobba på. Så mysig och så trevlig personal.

Men nu får jag avsluta här då vi har ett åskoväder över oss.

Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *