Söndag igen

Idag är det söndag igen och jag har varit nere och handlat på förmiddagen. Det blev ganska sent då vi ju ställde fram klockan inatt.

Annars har jag tvättat en maskin med tvätt för Izabella ville ha en speciell tröja imorgon.
Behövde ändå tvätta en hel del idag ändå så.

I veckan hade vi en förhandling hos förvaltningsrätten. Jag kände att de ljög på som vanligt och jag ville bara skrika när jag fick reda på att de sociala myndigheterna redan letar efter ett familjehem till Izabella någonstans i Skåne. Någonstans i Skåne. De ska alltså åter igen rycka upp henne från sin familj och även från skolan där det går så himla bra nu, där hon har kommit ifatt i sina studier, där hon äntligen känner sig trygg.
Men nä de tänker ju inte alls på barnets bästa. Jag kommer att när vi fått domslutet att anmäla dem till JO och IVO. De har gjort så många fel under alla dessa år vi har varit under socialens lupp. Men nu är det deras tur att bli anmälda och granskande . Inte för att jag tror att det blir något men jag ska i alla fall göra det.
Jag tycker att sociala myndigheterna har allt för mycket makt och har de en gång satt sina klor i en familj så tycker de att de har rätt att famijehemsplacera ett barn. Spelar ingen roll att man godtar socialens stöd så kommer de placera barnet i familjehem.
Jag fick till och med höra att jag saknar det kognitiva och att jag inte kan tillgodose min dotters behov och det skulle inte spela någon roll om jag skulle separera från mannen så säger de att jag inte kommer klara av att vara en bra mamma. De har alltså stämplat mig som en dålig mamma och satt diagnos på mig. Därmed har de kränkt mig.
Imorgon ska vi ha ett telefonmöte runt halv tolv och sen på tisdag ska jag med Izabella till dem och de ska ge henne information. Domslutet kommer om drygt 1,5 vecka.
Jag blir bara så trött på allt vad de håller på med.

Kommer förmodligen att berätta om detta tidigt denna vecka som kommer i bloggen.
Och dessutom så kommer jag att argumentera med de sociala myndigheterna och ge dem min rättelse från utredningen och så resursens anteckningar. Varför ska de rycka upp min dotter med rötterna från sin familj och från sin skola när det bara är positivt som händer nu? Varför ska de rycka upp en flicka som vill bo hos sin mamma?
Jag har redan sagt till mannen att om dottern nu blir familjehemsplacerad så kommer jag att gå ifrån honom och det kommer jag i vilket fall som helst. Jag har fått nog av att ha en man.

Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *