Livet är bra härligt… Efter en lång paus från bloggen är jag tillbaka igen om ni undrar varför så kan jag bara säga att livet kom lite emellan men nu är jag tillbaka med full energi och jag känner mig starkare än vad jag har gjort på länge. Jag börjar landa i alla förändringar som har skett i mitt och barnens liv den senaste tiden allt blir inte alltid som man har tänkt sig men vad gör det allt löser sig det har jag lärt mig nu och vem bär på alla lösningar det gör man själv.

Jag har mycket som händer i mitt liv som jag vill dela med mig av för när man känner att man har nått botten så tar man sig upp igen det är jag ett levande bevis på och det känns otroligt bra. Jag hade inte kunnat ta mig så här långt om det inte vore för min envishet och för att jag vågar gå min egna väg jag låter ingen sätta stopp för mina mål sån har jag alltid varit, jag ser mig som ensam men med stöd från fina vänner och familj så klarar man det men man är trots dem ensam till en förändring det kommer från en själv och där är jag nu.

Så följ mig här så får ni se vad jag har eller kommer att hitta på. Jag har precis kommit hem från jobbet jag tränar inte bara på Sats numera jag jobbar där också och jag trivs så bra gymmet är verkligen mitt Happy Place man träffar så många sköna människor och man fylls på med ny positiv energi, jag tänkte träna efter mitt arbetspass som jag brukar göra men idag kände jag för en vilodag så nu är jag hemma med min son som varit hemma sjuk från skolan ska mysa med honom en stund sen i kväll ska jag möta upp min vän Peter vi ska ta en drink innan ett av veckans events. Jag var på Glashusets event i tisdags där de firade att de nu håller öppet året om och vilken härlig kväll det var jag lägger upp mer om det imorgon nu vill den här mamman pussas och kramas med min lille man som väntar i soffan

Var rädd om er så länge massor med kärlek från mig <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *