Stolt Stora Syster… I går fyllde världens finaste lillebror hela 30 år tänk vad tiden springer i väg den här killen har jag bytt blöjor på badat och jagat som barn det är 11 år mellan mig och det här busfröt så man blev som en liten extra mamma men vad mycket roligt vi har haft genom åren på alla semestrar och annat mys. Idag står han på egna ben jobbar hårt och är alltid ödmjuk, varm, snäll och kärleksfull men även välgdigt envis lik sin syster men han finns alltid där när man behöver honom och han är inte bara snäll han är sjukt stilig också och det sägs att vi är mest lika av oss syskon bra gener med andra ord haha…

Så stort Grattis min stiliga bror jag längtar tills vi ska fira dig Hipp Hipp Hura!!! Jag älskar dig så mycket Puss Syrran <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *