Sunday lazy sunday

Så var snart denna lata söndag över för denna gången och vi startar upp en ny vecka igen.
Denna veckan har inte hänt så värst mycket. Dottern och sonen var sjuka. Förkylda och snoriga.
Izabella hade feber 2 dagar men sen har hon bara varit hostig. Hon blev smittad av Xander och hon smittade mig och jag råkade smitta Max så nu har vi alla varit förkylda här hemma. Ja det finns ju andra sjukdomar än bara covid men folk verkar ha glömt det.

Vi skulle egentligen haft möte i fredags men då jag var förkyld och Izabella inte var riktigt återhämtad så blev det flyttat till imorgon.
Vi ska prata om hennes skolgång om hur hon kan få den hjälp hon behöver och vilka ämnen hon kan jobba extra i och sådana saker. Max ska förmodligen vara hemma imorgon då han ju är förkyld för man kan ju inte praktisera inom bageri om man är förkyld.
Ja det är väl i princip det som har hänt.

Mannen blev förresten uppsagd men han fick vara arbetslös i några timmar då ett annat företag behövde honom. Men han vet dock inte när. Han ska jobba denna vecka som kommer och sen ska han som han säger själv ha en välbehövd semester. Varpå jag sa att om han ska vara hemma med mig så kommer han inte se röken av  mig och då sa han att då kan jag flytta.
Tja det kanske jag gör den dagen han ska gå hemma med mig. Problemet här är att jag tar med mig det mesta i lägenheten så han skulle stå helt själv i en lägenhet med saker som är halvtrasiga och lägenheten står inte ens på honom så det hade varit patetiskt. Vi får se vad som händer.
En dag i taget.

Jag hoppas att jag får besked om VFUplats nu i veckan men jag tror jag kommer få det någon månad innan det är dags att gå ut men jag hoppas nästa vecka så jag kan sätta mig in i de andra kurserna så jag klarar mina sista VFUperioder. Jag har 2 stycken kvar och jag har ingen som helst lust att söka in på nytt och göra alla under 3,5 år. Det är ju bara onödigt.

Händer inte så mycket annars mer idag.

Arrividerci ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *