Tiden går alldeles för snabbt

Idag är det söndag och en ny månad. Augusti är det jag kallar den sista sommarmånaden då det är då som skolan börjar för terminen. Imorgon går vi in i vecka 31 och näst sista veckan för detta sommarlovet.

Jag tycker det ska bli skönt att skolan börjar igen då vi går tillbaka till rutiner och allt sådant.
Måste fylla i papperna till Cereb som ska utreda om Izabella har ADD, det hade varit bra för skolan att få reda på det så hon får rätt stöd detta året samt resten av hennes skolgång. Jag hoppas i alla fall på ett bra år och inte så många frånvarodagar som det varit innan. Jag ska se till att hon får egen nyckel så hon om jag får jobb kan gå hem tillsammans med sina klasskamrater. Har några som bor ganska nära oss som hon kan ha sällskap med.
Xander han börjar i första ring handel och administration lärlingsutbildning. Det är helt galet att jag har enbart 1 barn kvar i grundskolan. Medan Max börjar sista året på gymnasiet och tar studenten nästa år. Hjälp stanna tiden någon. Den går alldeles för snabbt.

Izabella några dagar gammal, Xander 5 år och Max 7 år.
Tiden går så himla snabbt så man inte hinner med. Och jag blir bara yngre för varje år.

Nu ska jag masa mig ner till Lidl och handla till middagen. Vet dock inte vad vi ska äta.
Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *