Tittar in en snabbis

Blir inget långt inlägg idag.

Jag har tappat lusten totalt att blogga för jag känner att jag bara skriver samma sak om och om igen om hur veckorna har varit. Känns som att jag har så mycket att dela med mig men ibland känner jag hur mycket man egentligen ska berätta med tanke på vilken sits vi sitter i just nu och jag vet att människor som inte vill mig och min familj väl läser min blogg så jag är försiktig med vad jag skriver.
Imorgon ska jag försöka få ihop ett inlägg om veckan som gått nu.
Jag gillar att skriva det är som terapi för mig men jag vågar inte skriva för mycket för det kan användas emot mig sen kanske vid nästa hemtagningsbegäran som ska göras.
Allt jag vill är att Izabella ska komma hem till mig och jag verkligen är besviken på socialtjänsten som högg mig i ryggen trots att jag bad dem om hjälp.
Jag är ingen dålig mamma trots vad de säger jag är en bra mamma som gör allt för mina barn.


Älskar dig min vackra flicka.
blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *