Tittar in snabbt

Hej bloggen

Så var det söndag igen. Imorgon går vi in i näst näst sista veckan på denna terminen.
I tisdags hade jag opponering i mitt Monte examensarbete. Ja det finns ju en del att ändra och gå igenom. Fullständiga ska in nästa söndag. Jag ska skriva och ändra hela veckan. har lånat lite mer litteratur som jag ska använda. Jag ska ju göra en litteraturstudie.


Jag hoppas i alla fall att jag slipper jobba med detta i resten av livet som med min C-uppsats.
Idag har jag inte gjort så mycket. Plockat undan lite och lyssnat på Creepypodden. Känns som veckan bara flög förbi som den gör hela tiden. Veckan som kommer har de yngsta studiedag och på fredag ska de till bokskogen och orientera. Minns när vi gjorde det varje år i skolan. Så himla tråkigt.
Veckan som gick var ganska jobbig. Izabella var på sjukt dåligt humör två morgnar och hotade att lämna skolområdet. Ja det gjorde hon inte och hon gick på lektionerna och jobbade på ganska bra.
Just nu lyssnar jag på Arbetsförmedlingens podd och hoppas att jag får råd och tips och kanske kan få hjälp att skriva ett nytt personligt brev eller något annat som kan hjälpa mig få ett jobb.

Har fått två avslag denna helgen på sökta jobb. Vi får se om ett nytt CV och personligt brev kan göra susen.
Jag kommer helt enkelt snart ge upp och börjar söka mig till något annat. Jag är så trött på mjlen “Vi har läst din ansökan och valt att inte gå vidare med dig denna gång”. Varför? För att jag inte är utbildad förskollärare.  Ska faktiskt mejla dem och fråga varför nästa gång det händer och se varför de inte vill anställa mig. Det är diskriminering. De skriver exakt samma när jag söker som barnskötare.

Nej nu är det dags att gå och lägga sig. Ny vecka och nya tag imorgon.

På återseende. Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *