Hong Kong & Lejonkungen… När hon min söta dotter säger orden mamma kan vi inte hitta på något tillsammans utan när du har en massa måsten jag smälte som smör tänk att Evelina vill hänga med mig på en lördag det har hon inte velat på ett tag utan hennes vänner har varit lite viktigare den senaste tiden men förra lördagen saknade hon sin mamma och gissa om jag kände mig speciell. Vi bestämde oss för att gå och äta på Evelinas favorit restaurang Hong Kong och bio Lejonkungen som vi båda älskar. Det var så mysigt att få rå om och skämma bort min tös under en kväll och vi hade så roligt tillsammans jag tittade på henne när vi satt och åt  middag och pratade om livet om hennes tankar kring olika saker som händer i hennes liv just nu och jag kände mig så stolt tänk att den här smarta, kloka och roliga tjejen är min. Evelina är inte liten längre det slog mig och blödig som jag är fick jag tårar i ögonen som jag inte visade henne så klart men av ren glädje. Det sägs att vi föräldrar ska lära våra barn om saker och ting men jag kan säga att min dotter lär mig något nytt varje dag, det är så otroligt härligt och se hur hon upplever olika situationer och hur hon hanterar dem men det jag älskar mest med Lina är att hon redan som liten kvinna vet vem hon är jag oroar mig inte en sekund över henne lite lik sin mamma där måste jag säga ibland känner jag igen mig själv i henne som barn.

Nog om det nu och tillbaka till filmen både jag och Evelina ger Lejon kungen tio av tio möjliga så gå och se den tillsammans med någon ni håller kär <3

Min Mini Me 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *