Tomten på Noppes!

Tomten på Stureplan!

Det finns inte mycket som gör mig upprörd men när jag lämnar min man och hans familj efter nitton år tillsammans så finns det anledningar till det och man vill börja om på nytt. Man börjar gå ut igen tillsammans med sina vänner och man vill ha kul inget konstigt med det men när man då i mitt fall har en viss person som inte borde lägga fokus på mig som inte har något med mig att göra från början en person som kom in sent i vår så kallade familj men personen eller tomten som jag kallar Ronnie för inte kan sluta tänka eller lägga sin energi på mig har jag ingen förstålese för. Det jag vet är att denna man är en riktig mansgris och tror sig äga alla och en man som inte har respekt för kvinnor överhuvudtaget Ronnie tor att allt kan köpas för pengar jag håller inte med det har jag sagt till honom personligen många gånger men han tror sig veta bäst. Han har stött på alla mina vänner till och med mig och min egna syster trots att han har en relation till min snart ex svägerska inte så hon inte vet om det men vem gör så. Den här tomten skrämmer inte mig och jag har inga problem att inte vara omtyckt av alla det är ingen men jag känner inte denna man bara genom min ex svägerska som på något vis har valt honom det har inte jag men ändå tänker han på mig hm… jag tar upp honom just nu för att han tro sig äga alla ställen vi går ut på tillsammans och när Ronnie ser mig så ber han vakterna eller ägarna att kasta ut mig eller porta mig och ibland har han lyckats då han hittat på olika lögner att jag stör och så vidare det kan han drömma om jag ser inte ens honom när jag är ute för han existerar inte för mig för mig är han en nolla tittar aldrig åt hans håll vi har gemensamma vänner och det stör honom också så vad gör han jo han försöker vända dem emot mig och frågan är varför? Tyvärr så funkar inte hans metoder på mina vänner som känner mig eller på alla ställen i stan men ett ställe han själv går på ofta är Noppes ett ställe i Stockholm som är väldigt respekterat och som är trevligt att hänga på men som alla vet så ska man vara medlem där och det är så klart han men inte jag där emot har jag många vänner som är det och de i sin tur får ta med sig gäster och många av dem vill ha med mig men vad händer Ronnie tomten lägger all sin fokus på att få mig utkastad så himlans onödigt enligt mig för jag bryr mig inte om honom alls som sagt ser inte åt hans håll har aldrig gjort och kommer aldrig att göra men det blir obehagligt för mina vänner och jag själv vill inte utsätta dem för det. Leo som äger Noppes vågar tydligen inte säga emot fast jag vet att Leo själv inte har något emot mig personligen det har ingen då jag inte är störande men nu har jag ledsnat hur kan en människa som tomten få bestämma över vad en kvinna får göra eller inte vem tror han att han är. Jag börjar bli riktigt upprörd och jag kommer inte att acceptera hans beteende längre hur kan en man som man inte ens känner mig få bestämma över mig jag får inte ihop det är det inte bättre att han lägger sin fokus på något viktigt i stället det finns viktigare saker i livet. För mig är denna man bara tragisk och pinsam. Jag ber om ursäkt till mina vänner som måste försvara mig emot denna tomte ni är bara för härliga men hans sätt är absolut inte okej och det borde ett ställe som Noppes förstå. Jag har alltid trevligt där tillsammans med mina vänner och det kan tydligen inte Ronnie hantera men är det vårt problem? Borde jag känna mig smickrad?

Men jag säger skäms Ronnie och Noppes… Är det Noppes du vill ha så varsågod men tro aldrig att du har vunnit över mig det kan ingen göra och fram för allt inte du jag skrattar åt dig en man på över 50 år beter sig inte så här kunde du inte komma på något bättre och snälla lämna mig i fred. Ingen har rätt att kontrollera någons annans liv inte ens du… En sund människa förstår sånt ingen äger någon… Att ett ställe som Noppes backar upp honom gör det bara värre vad är det för ställe då betyder inte integritet och självständighet något och de andra medlemmarna har de ingen talan när Ronnie Karlsson talar… Jag är en kvinna som försvarar mig själv och andra så ingen skillnad här… Skäms på er…

Efter det här inlägget så är jag väll portad för gott men vad kan jag göra om jag inte står upp för mig själv vem ska då annars göra det. Inget  jag önskar mina barn i framtiden så jag tänker inte vara tyst…

0 svar på ”Tomten på Noppes!”

 1. Men herregud!
  Jag blir alldeles mörkrädd Anna ❤️
  Och jag vet att du är stark som
  Få och i slutändan får de nog ångra sig.
  Power till dig starka kvinna ?

  1. Tack finaste!
   Jag borde inte vara förvånad vissa lär sig aldrig men för det inte okej de har inget med mig att göra längre och jag bryr mig verkligen inte om honom haha… Vill han lägga tid på mig så får jag ta det som en komplimang 😉

 2. Haha ja sant!
  Fick en vän förfrågan från honom för ett litet tag sedan ?, kändes lite konstigt ?. Han o jag har ju liksom träffats en gång o det var måånga år sedan.

  1. Han är märklig han jagar alla mina vännner och familj hm… Acceptera inte han är bara en elak butter snuskgubbe haha…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *