Tredje advent


“När tredje ljuset brinner vi juleklappar syr och mamma bakar kakor och har ett fasligt styr”

Så är vi inne på slutet av ytterligare en söndag. Izabella har varit sjuk hela veckan. Hon ska vara hemma imorgon och på tisdag också för att bli riktigt frisk sen är det skolan resten av veckan och så de tre dagar som är kvar innan lovet.
På torsdag ska vi ha barnsamtal hos soc och jag ser verkligen inte fram emot det. På fredag ska jag gå på två visningar, en på morgonen och sen en på eftermiddagen efter jag hämtat Izabella. Båda nere i Bunkeflo med fina hyror. Men vill inte bo där nere på grund av resvägen. Den 28 december ska jag gå på ytterligare en som ligger en bra bit från där vi bor nu, billigare i hyra men mindre och där finns varken tvättpelare eller diskmaskin. Problemet är att jag inte vill ha mannen med överhuvudtaget.

Denna vecka har bestått av min och Xanders födelsedagar också. Han är ju född samma dag som mig så jag fixade ihop en paj till honom (han älskar blåbär).


Han lyckades blåsa ut alla ljusen.


Den gick åt som smör i solen.
Vi fick även snö i fredags och det var en hel del som kom under kvällen men det töade så klart (tack och lov) bort igår. Fanns lite kvar på gräsmattan. Resterna av nån snögubbe. Jag är inte så himla förtjust i vintern överhuvudtaget.

En vy av vår gård

En annan vy från vår gård.

Och imorgon är det näst sista hela veckan för barnen att gå i skolan. De slutar alla den 22 eller ja de stora slutar nog den 21 december men Izabella har bara en halvdag i skolan så det blir nog bra och sen ska man behöva oroa sig över soc hela jullovet också. de ställer bara till besvär men jag ger universum alla mina önskningar att hon ska få stanna här hos oss.

Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *