Tredje veckan är slut

Dagarna och veckorna går så himla snabbt.

Näst sista veckan har avslutats och det var en vecka med bara fyra dagar.
Dock bara tre dagar för mig för jag mådde så sjukt dåligt på måndagen och trodde jag skulle spy så jag fick sjuka mig.
Då fixade jag två av mina uppgifter av tre så de är klara. Den ena är redan inskickad och den andra ska jag skicka in imorgon eller på tisdag. I veckan ska jag skriva den tredje som ska in på söndag nästa vecka. Har redan börjat nu i helgen men jag vet inte hur jag ska utforma det på ett bra sätt. Ska ju ha en massa referenser i texten. Men jag ska nog få in den också.
Tänk att det är sista veckan som kommer på min VFU och  sen är 18 dagar över. På ett sätt är det ju skönt men på ett annat sätt kommer det vara tråkigt att behöva säga hej då för denna gång.

Börjar få sådan ångest också då min lärare kommer på tisdag och vi ska ha trepartssamtal. Är så orolig att jag inte ska klara denna VFUn. Jag kämpar och jag vet vilken sorts pedagog jag vill vara. Jag tror att min anställning i Lund har fått mig att ta plats på min förskola och att jag känner mig trygg där.
Jag är omtyckt av barnen och det är ett stort plus.

Nu ska jag ta hand om den sista disken och hänga tvätt sen är det dags för sängen.
Imorgon börjar dag 15 av18 av VFUn. Håll tummarna att jag blir Godkänd. Har varken ork eller lust för omtentamen.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *