Trevlig valborg

Så var vi inne i sista dagen av april och valborg

Imorgon börjar en av de första sommarmånaderna och vi har haft en försmak av hur sommaren känns flera dagar nu i april. Men tyvärr ska det bli kallare några dagar nu så jag kommer fortsätta använda vinterjacka och vinterstövlar. Detta på grund av att vi är ute både morgon och sen på eftermiddagen efter mellis.
Denna vecka var bara jobbig…vi fick beslutet i onsdags och de avslog så klart vår överklagan som jag sa att de skulle göra. En del av mig hoppades fortfarande att hon skulle komma hem nu i veckan men icke.

Så imorgon ska jag skriva klart min överklagan och se om Högsta förvaltningsdomstolen kommer ta hand som det men det tror jag inte så i början av juni blir det en hemtagningsbegäran igen så börjar karusellen om igen.

På onsdag ska jag på intervju på en Montessoriförskola.
Ganska rolig historia tycker jag. Har sökt dit innan och då som förskollärare men fick inte jobbet. Chefen ringde mig när jag var på jobb men jag hade ingen möjlighet att ringa upp.  På kvällen såg jag att de lagt upp en annons sär de söker barnskötare och jag sökte så klart. Tio minuter senare får jag ett mejl att jag är välkommen på intervju. Först på tisdag men det blev ändrat så på onsdag samma tid.

Jag vet ju inte om jag får fortsätta på min nuvarande förskola då jag är resurs. Jag älskar mitt jobb (inte som resurs utan som pedagog), tycker jättemycket om barnen och  personalen. Jag tror inte jag någonsin kommer ha ett sådant arbetslag igen. Vi bryr oss alla om varandra och är måna om varandra.
Men pendlandet tär på mig och att sluta 16.15 dagligen (vissa dagar 16.45 vid stängning) är jag inte hemma förrän runt kl.18. Jag älskar att stänga inte det men att sen vänta på tåg som är sena och att man måste ibland byta tåg på Centralen. Ibland fungerar tågtrafiken ibland inte. Om jag blir anställd här är det 1 timme om dagen jag behöver pendla inte två timmar.
Och det blir billigare för den delen också.
blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *