Vad tiden går snabbt

Denna månaden är snart slut. En söndag till sen är det november.

Idag har vi varit hos mina föräldrar och firat min syster som fyller 32 år imorgon. Alla var där utom Max och Izabella. Max jobbade och Izabella var och bowlade med ledarna i stallet.

I veckan har det väl inte hänt så mycket har bara haft föreläsningar och så träffats i basgrupperna och så hade vi workshop. Vi blev indelade i tvärgrupper och sen presentera ett case utifrån Skinners, Piagets och Vygotskys teorier.
I torsdags var jag hos socialtjänsten och diskuterade om vad som skulle nås för att Izabella ska komma hem. Kan ju säga att det mötet var bara jobbigt och när jag kom hem bröt jag ihop totalt och jag tappade livsgnistan helt. Jag tappade det totalt och grät i princip hela eftermiddagen. Med små uppehåll. Så ont i hjärtat hade jag för jag kände att soc var bara för mycket denna gången. Jag ska i alla fall ta kontakt med föräldrastöttan för att ha någon att prata med, med någon som vet vad jag går igenom och de har tystnadsplikt jämt emot soc vilket är skönt. Jag tror inte många förstår hur jäkla tufft det är att faktiskt är att ha ett barn placerat. Folk säger att de förstår men det gör de faktiskt inte. Jag tror att man måste ha varit med om hur det är för att sätta sig in i ens sits.

I veckan blir det att skriva klar omtentan i skriftliga examinationen och hoppas att den blir godkänd så jag får det rätt med CSN. Ska se om jag blir klar imorgon och sen skickar in det. Bara det inte går genom urkund igen utan att man bara kan lämna in den. Jag menar om det åker genom urkund så åker man ju på plagiat av sin egen text.

Men nu är det dags för sängen och en ny vecka är på intåg.

blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *