Var tar dagarna vägen?

Ännu en söndag har snart passerat. Eller ja det är några timmar kvar av den.
Äldste sonen är på fotboll det var tydligen en marsch från Möllevångstorget till Stadion då Malmö spelar idag mot Mjällby….eller något. Jag är inte insatt i Allsvenskan.

// Lånad bild från Google//

Men jag hoppas de tar hem guldet detta året också. Att guldet stannar himma.
Denna vecka som varit har det väl inte hänt så värst mycket.
En del konflikter med mannen och det kommer förmodligen fortsätta så. Har jag tur så blir jag bokad tre dagar denna vecka så jag slipper ens att vara hemma med honom.
Och kanske kommer jag be om hjälp att komma ifrån detta förhållandet också genom att mejla kontaktpersonen jag hade på de sociala myndigenheterna när jag och han hade problem för något år sedan.
Vi hade en diskussion igår förmiddags och den var inte vacker. Jag tänker inte gå in på det och vill inte heller prata om det för hans tankar hur det är att ha en familj är rent konstiga.
Tyvärr så har mina känslorför honom försvunnit för många år sedan och tyvärr så är han en sådan som inte vill ge upp i första laget utan att man ska kämpa tillsammans. Men jag orkar inte kämpa längre. Jag är så trött i själen.

I veckan är det dags att ha de två mötena hos Cereb. Imorgon är det min och mannens tur för djupintervju men jag antar att han inte kommer att följa med överhuvudtaget så jag får ta hand om det själv. Som jag tagit hand om allt annat de senaste åren. Därefter är det en tur till Åkarp och lämna in mitt utdrag från polisen till bemanningsenheten jag är med hos innan det är dags att hämta dottern på skolan. Denna och nästa vecka ska hon gå heltid i skolan. Alltså 8.15 till kl 14.15 så det är inte så långa dagar. Sen  ska vi prata med skolan angående anpassad skolgång. jag hoppas hon får det.
Annars hoppas jag att jag får min VFUplacering i veckan som kommer för det börjar bli hög tid. Får se var jag hamnar. I veckan ska vi även gå ner och fixa egna nycklar till Izabella så hon kan gå ensam hem efter skolan. Enda kravet jag har är att hon går med sina klasskompisar som bor på samma håll som oss med tanke på var vi bor. Sen så berättade Max att två av gängen på vårt område stod och kollade snett på varandra innan. Lugnet före stormen kanske. Men jag blir inte förvånad längre om det skulle bli skottlossning någon av dagarna. Förstår ni varför jag vill komma här ifrån.
Men det blir nog trevlig med lite polisbevakning här om det blir skottlossning. Jag var sarkastisk.

Ha en fortsatt fin söndag. Dags att kolla klart på Hem till gården. har fortfarande 2 veckors avsnitt kvar.
Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *