Värme under hela vintern

Börja med värme nu när det är kallt sedan får vi se hur man attraherer in resten i sitt liv.

Människan mår bra av att veta att allt ligger i min egen tanke och min egen kapacitet. Vissa tror nämligen bara på människans egen intelligens och kapacitet. Ju mer du utvecklar den lilla procent som vi människor använder oss av desto mer kan du kontrollera ditt eget liv. Jag vet inte hur jag ska skriva på ett ödmjukt sätt för att visa att jag inte dömer någons sätt att tro. Att tro är för en människa en viss typ av trygghet och utan den faller vi. Vad tror ni jag själv söker här i livet? Jag söker också trygghet och meningen med livet precis som alla andra. Jag är varken bättre eller sämre än någon annan människa. Jag är inte klokare eller dummare än någon annan människa. Jag delar bara med mig om vad jag tror och även jag måste kunna få uttrycka min tro utan att någon ska känna att jag trampar någon på tårna.

Tex i år blev det en kall vinter för att vi trodde att det skulle bli kallt!

Du kan då skaffa en infravärmare och värma upp dig och hela din familj. Vi behöver verkligen värme just nu mer än något annat. För då kan man tänka mer klart blir det för kallt går det ej att tänka alls. Sedan kan man hålla roliga kurser om hälsa pengar och attraktionslagen. Då får alla det roligt för det är en roligt att gå på kurs när det är kallt kan ju inte vara så svårt att få in en infravärmare i en lokal.

Vi pratar om pengar, hälsa och attraktion. Hör det ihop? 

Gjorde du en plan för hur din dag ska se ut när du vaknade i morse?

Om du inte väljer hur din dag ska se ut vem gör det då?

Ingenting sker av en slump. Antingen skapar du eller blir indragen i det någon annan skapar. Om du har tur skapar den någonting bra om inte blir det kaos.

Varför krockar vissa och krockar igen?

Varför krockar andra aldrig?

Varför har vissa alltid otur och vissa jättetur?

Det avgör universums attraktionsenergi som fungerar som en bumerang.

Hur fungerar attraktionsenergin? Och vad ska jag göra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *