Nya Möten Och Nya Äventyr Väntar

I dag ska jag träffa några av mina härliga och inspirerande vänner Mita, Hannah och Alex ibland behöver man sätta sig ner och prata om allt mellan himmel och jord men i dag ska vi prata om framtida projekt jag är så taggad över att se vad vi kommer fram till men jag tror våra ideer tillsammans kommer bli till något riktigt bra.

Sen på onsdag ser jag fram emot mitt första blogg event tillsammans med teamet på Delacay i Uppsala det ska bli riktigt roligt jag har inte hunnit möta alla bloggare än då jag är ny här så det blir spännande.

Veckan kommer sen att avslutas med årets fest hos en god vän till mig som har sitt årliga White Party för tredje året i rad. Jag älskar att ha något att se fram emot och den här veckan kommer att ge mig just det. Så har ni några råd på vart jag kan hitta en snygg vit outfit så lämna gärna tips jag har letat men hittar inget jag vill ha så tipsa på.

Nu blir det en snabb dusch sen frisörbesök med lille man innan fikat kan börja.

Ha nu en skön och fin måndag det ska jag ha… Puss på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *