Veckan som gått

Så var det söndag igen och imorgon går vi in i en ny orörd vecka som som vanligt är fylld med saker.
Denna veckan var fullspäckad och jag har varit helt slut när det var dags att gå och lägga sig.
I måndags var jag och Izabella på två visningar en borta på området där jag bodde innan jag träffade mannen samt när vi hade träffats. Och den andra var nere i stan vid Triangeln och jag ville så ha den men mina knän höll inte med. Första lägenheten låg på tredje våningen utan hiss och den andra lägenheten på sista våningen utan hiss. Men den i stan hade tvättmaskin och tumlare i lägenheten medan den första hade i källaren.
Jag fick ju så klart tacka nej till båda då jag fortfarande inte har något jobb.
På tisdagen var det dags för ventilationskillen att komma och göra rent ventilerna inne på toaletterna. Det är obligatoriskt tror vartannat år.
På onsdagen skulle jag först prata med min advokat på morgonen och Izabella skulle prata med sin på eftermiddagen efter skolan. Det gick bra och på tisdag så är det dags för förhandling.

Jag vill bara att detta ska vara över så jag kan gå vidare tillsammans med alla tre barnen.
Bara börja mitt liv utan att ha en man vid min sida. Jag behöver ingen man egentligen. Jag klarar mig själv och har gjort i så många år trots att han varit här. Och nu ska han börja leka familjefar.
Jag hoppas att ni håller tummarna för mig på tisdag mellan 13-15 att jag ska få behålla Izabella. Ett barn ska vara hos sina föräldrar och soc har haft hetsjakt på oss i flera år. Det finns inget att vara orolig för här. Tycker de kan hjälpa familjer som verkligen behöver det.

I torsdags var jag på intervju. Det var förskolor i östra Malmö (Rosengård och där omkring) som sökte massor av barnskötare. Tror det var drygt 10-15 barnskötare.
Får se om de ens kommer att ge mig en av tjänsterna. Jag hoppas det annars får jag se om jag får kontakt med arbetsförmedlingen på deras chatt då den inte funkade i veckan överhuvudtaget.
På fredagen var det dags för Izabellas utvecklingssamtal.
Hon tyckte det var jobbigt men hon läste vad hon skrivit i sin presentation för sin resurs. Det gick bra.
Jag är så jäkla stolt över henne. Med risk inte klara målen för femman så har hon på tre veckor sett till att klara målen, hon har kommit ifatt med allt som klassen gör och ligger även ett steg före klassen i engelska.
Och nu vill soc insistera att hon ska bo i familjehem någonstans i Skåne.
Man rycker inte upp ett barn från den skolmiljö som äntligen har blivit bra.
Och resursen som har jobbat så hårt med Izabella för att hon ska komma in i klassen och att hon äntligen börjat umgås med sina klasskompisar och när allt går bra.
Vi har ju nämnt detta för våra advokater. Izabella vill bo hemma hos oss, vi kan acceptera stödfamilj/kontaktfamilj men även familjebehandling.
Skolvärdinna berättade att hon är för gammal att vara familjehem och det behövs vara fler barn där också.
Jag har i alla fall sagt till min advokat att jag inte längre går med på att Izabella behöver vara på familjehem längre utan att vi istället kan få just som jag skrev stödfamilj.
Blir så trött. Men allt ska gå bra. Jag hoppas att universum är på min sida.
Mannen säger att han ska ändra sig men det tror jag inte han kommer göra. Han gjorde ett tappert försök men tyvärr så tror jag att han kommer falla tillbaka i sina gamla spår.
Vad är det man säger…man kan inte tvätta ränderna ur zebran.
Och jag har även sagt att tar de Izabella så har vi inget förhållande längre och det lär vi inte ha om vi får ha henne hemma. Men först ska vi få renoverat här. Hade lägenhetsplaneraren hemma förra fredagen.
Ska ner imorgon och skriva under avtalet om renoveringen och de kommer förmodligen börja renoveringen i början av maj. De ligger tydligen efter i planeringen.
Annars i helgen har jag tagit hand om alla kläder och tvättat dem. Igår var jag uppe redan klockan nio haha. Händer liksom aldrig på en lördag. Idag tog jag lite sovmorgon till klockan tio.

Nu är det snart dags för sängen igen och vi går in i en ny vecka. Förhandlingarna på tisdag, utvecklingssamtal på onsdag, på torsdag ska Izabella åka skridskor med klassen och på fredag en visning på en sexa.

Arrividerci ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *